dimecres, 3 de juny del 2015

American Horror Story, una serie de terror única


Foto: Best Horror Movies

Laia Ariz i  Isra Amazghar

American Horror Story és una sèrie televisiva dramàtica i d'horror creada i produïda per Ryan Murphy i Brad Falchuk. S'ha descrit com una sèrie antològica, ja que cada temporada s'ha concebut com una minisèrie independent, amb un grup de personatges i escenaris diferents, i una trama que inclou plantejament, nus i desenllaç.
El nom de la primera temporada es va canviar posteriorment a American Horror Story: Murder House. Està ambientada al 2011 i explica la història d'una família que es muda a una casa embruixada pels seus anteriors habitants. 
La segona temporada, titulada American Horror Story: Asylum, té lloc en 1964 i explica la història dels habitants d'un hospital psiquiàtric. 
La tercera temporada, titulada American Horror Story: Coven, té lloc al segle XIX i en l'any 2013 i relata l'enfrontament entre bruixes i practicants de vudú. 
La quarta temporada anomenada American Horror Story: Freak Show té lloc a Júpiter, Florida i se centra en els pocs circs de fenòmens restants dels anys cinquanta i les accions que els mateixos cometen per mantenir el seu negoci a la superfície. 
La cinquena i actual temporada, encara en producció, anomenada American Horror Story: Hotel tindrà com a protagonista Lady Gaga i se situarà en el present.

La sèrie es transmet al canal de televisió FX als Estats Units i pot visualitzar-se en línia a Series FLV.

Simplement American Horror Story ens deixa molt que parlar en cada temporada i al final ens deixa aquesta sensació de voler saber del que tractarà la següent temporada i desitjant que ja arribi octubre ; excel·lent desenvolupament de personatges , una excel·lent història en cada temporada , maquillatge , vestuari i el terror, fan la combinació perfecta per fer d'aquesta la millor sèrie de terror que hagi existit.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.