dimecres, 3 de juny del 2015

Harry Potter i les Relíquies de la Mort

Harry Potter i les Relíquies de la Mort 
Libby Scadding i Carol Cadenas

La data crucial s'acosta. Quan compleixi els disset anys, Harry perdrà l'encantament protector que el manté fora de perill.
L'anunciat enfrontament a mort amb lord Voldemort és imminent , i la quasi impossible missió de trobar i destruir els restants horricreus més urgent que mai.
Ha arribat l'hora final, el moment de prendre les decisions més difícils. Harry ha d'abandonar la calidesa i seguretat de la Cau per seguir sense por ni vacil·lacions l'inexorable sender traçat per a ell.Conscient de tot el que està en joc, només dins de si mateix trobarà la força necessària que l'impulsi en la vertiginosa carrera per enfrontar-se amb el seu destí.
Aquesta novel·la escrita per l’autora britànica J.K Rowling, de 736 pàgines i 36 capítols, és el setè llibre de la sèrie Harry Potter i a més és la continuació del sisè llibre que ha escrit ella. El llibre és de gènere de ficció i de fantasia. El seu il·lustrador és Jason Cockcroft i la seva editorial és Empúries en català i  Salamandra en castellà. Recomanem el llibre a gent que li agradi molt aquest tipus de novel·les de fantasia i màgia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.