LLETRES

En aquesta pàgina donem a conèixer les vostres creacions literàries.  Voleu participar-hi? Feu-nos arribar els vostres escrits, ben polits, i valorarem la possibilitat de publicar-los aquí.

NOVETATS 2015-2016

Maria, la millor plaça del món. (2n d'ESO)CLÀSSICS

Alba Bras: "La casa"
Alba Bras escriu perquè, per a ella, és una forma de desaparèixer i posar-se en altres móns. Agafa una imatge d'Interenet, es posa música i llavors escriu. "La casa" és un món singular.

Maria Benito: "Ningú no mor allà on no vol acabar"
Maria Benito escriu a partir d'idees que li vénen al cap, com un acte reflex. En la seva narració, s'imagina el que pot passar a un noi i una noia que han tingut un accident.

Solange Coronel: "Oh tendra sageta"
Solange Coronel pensa que la inspiració per escriure no la trobes sinó que et sorgeix. "Oh tendra sageta" és un poema sobre l'amor en temps de la dictadura.

De Guanyadores de Sant Jordi 2013 a Ràdio Premià de Mar

1 comentari:

  1. El dilluns abans de setmana santa els alumnes de 1r B ,C i mig grup del A vem anar a barcelona a fer la ruta dels dracs que l'autocar ens va deixar al monument a colom despres vem fer tota la ruta a peu fins a la plaça de l'ajuntament ( carrer paradis) on havia una estatua de sant jordi i fins alla vem a anar a un parc a esperar l'autocar i vem finalitzar la sortida

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.