dimarts, 2 de juny del 2015

Bruno Mars triomfa entre les nenes de 3r d'ESO


Foto: Tecnologia.net

Volíem realitzar unes enquestes amb el principal objectiu de saber la música que s'escoltava més en els joves del nostre institut i  també volíem comprovar si el rumor que hi ha sobre que escoltar música mentre s'estudia era cert. Hem pogut comprovar que tant amb els nois (amb un 68,4%) com a les noies (58,3%)  escolten música una mitjana de 2 a 4 hores diàries. Els llocs més freqüents on escolten música tant els nois com les noies és a tot arreu amb un 36,5-35,8%.Per altra banda hem comprovat que els adolescents quan tenen diversos problemes ja siguin amorosos, socials, familiars, etc. tendeixen a  refugiar-se en la música (els nois amb un 64,7%, i les noies amb un 91,8%). Encara que les noies tinguin un percentatge major a fer-ho, els nois són els que escolten més varietats d'estils (rap: 13,6%, pop: 13,6%, dubstep: 6,8%, reggae: 9,09%, rock: 9,09%), a diferència de les noies que tenen menys varietat (pop:31,4%, balades: 18,5%, rap:9,2%...).
Ja que hem comprovat que escolten música diàriament amb una mitjana de 2 hores, hem volgut saber què escolten en el seu dia a dia, és a dir, quan no tenen cap tipus de complicacions i hem pogut veure que per part dels nois el que més s'escolta és el rap amb un 16,3%. En canvi, per part de les noies el que més s'escolta és el pop amb un 33,8%. Contràriament, els estils que menys agraden a les noies són el reggaeton (25,45%) i dembow (14,5%). Això mateix passa amb els nois, però amb percentatges diferents (reggaeton 38% i dembow 12%). Ens hem adonat que tant els nois com les noies escolten els determinats estils de música per l'influència de les amistats. Els nois amb un 44,4% i les noies amb 37,5%.
Moltes recerques diuen que en l'etapa d'estudi que ens trobem, a l'hora d'estudiar no ens convé distreure'ns amb cap tipus d'aparells electrònics. Hem volgut comprovar si aquests adolescents afirmaven això i el resultat ha sigut que tant els nois, amb un 35,2%, com les noies, amb un 54,05%, escolten música mentre estudien. Tanmateix ens han afirmat que no creuen que els pugui influenciar de cap manera.
A la pregunta al voltant del cantat o grup de música preferit, els nois ens n'han dit una gran varietat, com per exemple Lax'N'Busto, Imagine Dragons i Calvin Harris. Per l'altra banda, la majoria de les noies han coincidit ens dos o tres cantants/grups com són Bruno Mars(30%), Malú (7,6%) i Txarango(15,3%).
En conclusió, ens ha agradat fer aquestes enquestes ja que nosaltres teníem una altra idea sobre els estils més escoltats entre els nostres companys però hem pogut veure que ens equivocàvem.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.