dijous, 19 de març del 2015

Les 10 millors pel·lícules romàntiques

Laia Ariza i Isra Amazghar

El cinema romàntic es caracteritza per retratar una història d'amor o la recerca de l'amor com a argument principal del film.La intenció d'aquesta llista de les nostres deu millors pel·lícules romàtiques  es  transportar-te a un món ple d'amor. Esperem que us agradi.

    1. The Notebook
       

    En una residència d'avis, un home (James Garner) llegeix a una dona (Gena Rowlands) una història d'amor escrita en el seu vell quadern de notes. És la història de Noah Calhoun (Ryan Gosling) i Allie Nelson (Rachel McAdams), dos joves adolescents de Carolina del Nord que, tot i viure en dos ambients socials molt diferents, es van enamorar profundament i van passar junts un estiu inoblidable, abans de ser separats, primer pels seus pares, i més tard per la guerra.



    2. The Last Song


    Ronnie (Miley Cyrus) és una adolescent que està passant per una etapa de rebel·lia a causa del divorci dels seus pares. Odia la idea de traslladar a un poblet del sud per viure una temporada amb el seu pare Steve (Greg Kinnear), amb el qual no manté una bona relació, però no li queda una altra opció. Dia a dia, Steve intentarà llimar asprors amb la seva filla per mitjà d'una passió comuna: la música. Alhora que la relació entre tots dos va millorant, Ronnie descobreix el primer amor en un noi del poble (Liam Hemsworth).


    3. Titanic


    Jack (Leonardo DiCaprio), un jove artista, guanya en una partida de cartes un passatge per viatjar a Amèrica en el Titànic, el transatlàntic més gran i segur mai construït. A bord coneix a Rose (Kate Winslet), una jove d'una bona família vinguda a menys que va a contraure un matrimoni de conveniència amb Cal (Billy Zane), un milionari cregut a qui només interessa el prestigiós cognom de la seva promesa. Jack i Rose s'enamoren, però el promès i la mare d'ella posen tot tipus de traves a la seva relació. Mentrestant, el gegantí i luxós transatlàntic s'aproxima cap a un immens iceberg.


    4. Tres metros sobre el cielo


    A Barcelona, dos joves que pertanyen a mons oposats es coneixen. Ella, la dolça Babi (María Valverde), és una noia de classe alta que viu en un entorn tan protegit com poc excitant. Ell, Hugo (Mario Casas), conegut com el dur "H", és un noi impulsiu i irresponsable, aficionat a les baralles i a les carreres il·legals de motos. Aquesta és la crònica d'un amor inicialment impossible que arrossegarà a tots dos a un frenètic viatge iniciàtic a través del qual descobriran l'amor.


    5. Dear John


    John Tyree (Channing Tatum), un soldat, torna a casa de permís i s'enamora de Savannah Curtis (Amanda Seyfried), una jove estudiant universitària

    .
    6. The Fault in Our Stars


    Tot i que un miracle mèdic ha aconseguit reduir el seu tumor i donar-li uns anys més de vida, l'adolescent Hazel (Shailene Woodley) sempre s'ha considerat una malalta terminal. No obstant això, quan el jove Gus (Ansel Elgort) entra a formar part del grup d'ajuda per a malalts de càncer juvenil, la vida d'Hazel es transforma per complet.


    7. Twilight


    La jove Bella Swan (Kristen Stewart) sempre va ser una noia molt diferent ja en els seus anys de nena a Phoenix. Quan la seva mare es va tornar a casar, la va enviar a viure amb el seu pare, a la petita i plujosa ciutat de Forks, Washington, una població sense cap al·licient per a Bella. Però llavors coneix a l'institut al misteriós i atractiu Edward Cullen (Robert Pattinson), un jove diferent als altres que amaga un secret ...


    8. (500) of summer


    Tom (Joseph Gordon-Levitt) encara segueix creient, fins i tot en aquest cínic món modern, a la noció d'un amor transformador, predestinat pel cosmos i que copeja com un llamp només una vegada. Summer(Zooey Deschanel ) no creu el mateix, per a res. La metxa s'encén des del primer dia, quan Tom, un arquitecte en potència convertit en un sensibler escriptor de targetes de felicitació, es troba amb Summer, la bella i fresca nova secretària del seu cap. Encara que aparentment està fora del seu abast, Tom aviat descobreix que tenen un munt de coses en comú. La història de Tom i Summer cobreix des del enamorament, les cites i el sexe fins la separació, les recriminacions i la redempció, la qual cosa se suma al calidoscòpic retrat del per què i el com seguim esforçant-nos de manera tan risible i rastrero per trobar sentit a l'amor ... i esperar convertir-lo en realitat.


    9.Friends with Benefits


    Jamie (Kunis) és una jove caçatalents que convenç a Dylan (Timberlake) perquè es vagi a treballar a Nova York com a director artístic de la revista GQ. Un cop allà els dos, solters i atractius, entaulen una relació estrictament sexual sense deixar per això de ser amics. Naturalment, aquesta anòmala relació no els portarà més que complicacions.


    10. Breakfast at Tiffany's


    Holly Golightly(Audrey Hepburn) és una bella jove novaiorquesa que, aparentment, porta una vida fàcil i alegre. Té un comportament bastant extravagant, per exemple, esmorzar contemplant l'aparador de la luxosa joieria Tiffanys. Un dia es muda al seu mateix edifici Paul Varjak (George Peppard), un escriptor que, mentre espera un èxit que mai arriba, viu a costa d'una dona madura


    2 comentaris:

    1. En què hos eu vasat per decidir aquestes películes

      ResponElimina
    2. ens hem basat en les llistes que es podem trobar a Internet i en la nostra opinió personal

      ResponElimina

    Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.