dimecres, 18 de març del 2015

La moda a 3r d'ESO

Fatoumata Camara i Sanae Anzaoui

Vam tenir la idea de passar una enquesta als alumnes de 3r de l'ESO per veure quina percepció tenen de la moda com a usuaris. La seva opinió en tot allò relacionat amb la moda no ha estat com pensàvem.

Ha resultat que hi ha molta mes originalitat del que pensàvem. Nosaltres pensàvem que la gent seria més de l’estil Skater o Fashion , però la gent no es defienix gaire.

A la primera pregunta vam preguntar què pensaven sobre la vestimenta dels joves d'avui en dia. Molta gent ha respost que tots vesteixen igual. Nosaltres relacionem aquesta pregunta amb la pregunta 2, on vam posar set estils diferents i vam dir que seleccionessin. Moltes persones van respondre neutre. Llavors vam pensar que molta gent era del parer que la vestimenta que utilitzen ells es neutra i hi molta gent que la utilitza.

Percentatge de resultats:


Noies
Nois
Punk
0.6%
1.36%
Hippie
0.6%
0%
Pijos
3.6%
5.98%
Fashion
17.4%
1.84%
Gòtics
0%
0%
Emo
0%
0%
Skaters
0.6%
2.76%
Surfers
0%
0.72%
Neutre
54.4%
87.2%
Total
100%
100%












En conclusió, ens ha semblat bastant interesant fer l'enquesta. Els resultats no han estat com nosaltres pensàvem. Nosaltres pensàvem que la gent seria mes de l’estil Skater o Fashion , però la gent és bastant neutra a l'hora de definir-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.