dimecres, 25 de març del 2015

Un Cover que fa història

Oriol Campos i Pau Martin

Aquest dissabte 14 de març al pavelló d´esports de Premià de Mar, al Voramar, el cadet A del Cover de Premià ha estat eliminat de la copa Catalunya, però amb l’honor de ser l’únic equip de segona que arriba tan lluny. Va ser eliminat pel Futsal Inlingua Mataró A per un total d'1 gol a 5 a favor del conjunt visitant. En la primera part el conjunt local va aguantar al Futsal de manera que van arribar al descans amb empat a 1, però només començar la segona part el Cover es va desinflar i li van caure un carro de gols amb un resultat final d'1 a 5.
Un dels gestos més bonics que es va fer abans de començar el partit va ser donar ànims a l'Omar, un jugador de l'infantil, que uns dies enrere avià perdut el seu pare. Quan van sortir els jugadors cadets van saludar al públic, i es van incorporar els infantils amb una pancarta on deia «Omar, todos estamos contigo» i els noms de tots els integrants de l'infantil i cadet. Després van fer una pinya i li van donari tots el ànims possibles. Es va fer un minut de silenci abans de començar el partit.