dijous, 2 d’octubre del 2014

WhatsApp , un futur gratuit?



Armand Suarez i Adama Sagna.

WhatsApp és una aplicació de missatgeria multiplataforma que permet enviar i rebre missatges mitjançant Internet de manera gratuïta, substituint els serveis tradicionals de missatges curts o sistema de missatgeria multimèdia.
La nova actualització de whatsapp permet tindre una major privacitat. Ara pots escollir si vols que els teus amics veigin la teva ultima conexió o que no la vegin. Com fer-ho: Per eliminar l'última conexio només has d'accedir a la font del teu compte. Aquesta opció nomes en un botó que és a dalt a la dreta, similar a uns punts suspensius verticals o be amb el boto de opcions de la part inferior del mobil. Tambè es pot afeigir un comentari a la fotografia que enviïs.
Jan Koum el director de whatsapp en la seva ultima intervencio en ‘’mobile congres’’ ha anunciat que la finalitat de whatsapp es possar en contacte a la gent i que en el proper segon trimestre afeigiran trucades gratuites a whatsapp.
La nova actualització tambe permet pagar-li el servei de whatsapp a un amic des del teu mobil, que té un cost de 0.80 cnts cada 365dies.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.