dijous, 2 d’octubre del 2014

Pastís en cinc minuts, i sense forn!

Alba Zarcos i Mar Hernàez

Aquesta noia que es fa dir “Yuya” t’explica pas a pas com poder fer-ho. Nosaltres hem volgut comprovar-ho i el resultat ha sigut fantàstic, però cal disposar de certs ingredients i estris com ara una tassa de grans dimensions un ou, una mica de llevat en pols; tres cullerades d'oli de gira-sol, quatre de llet, tres de xocolata en pols i quatre de farina de blat.



Si penses que el pastís té pocs ingredients i vols afegir-n'hi més, et recomanem que, abans de posar-ho al microones, hi afegeixis nous. Així farà l’efecte de un browni. Si no t’agraden les nous o vols un altre ingredient hi pots afegir-hi lacasitos, encenalls de xocolata o de les de coloraines, ratlladura de llimona o taronja… Hi pots afegir el que et vingui més de gust.
Si al principi no hi has posat res o després que el pastís s’acabi vols més ingredients, hi pots afegir, un cop fora del microones, una mica de la teva xocolata preferida (Nutella, Nocilla...). Com ho pots fer sense trencar-ho? Molt fàcil, hi fas un tall a la meitat, l’untes del xocolata i el tornes a tancar.
Després has d’esperar que es refredi o si t’agrada calent, doncs també. A l'hora de menjar-nos-el, es pot fer a talls o menjar-se amb cullera directament de la tassa.



Aquest pastís és bastant útil ja que et permet crear unes prostres delicioses en menys de cinc minuts. Si vas a una festa i has de portar alguna cosa, en cinc minuts pots fer el teu pastís! A més, els petits de casa poden ajudar, perquè no necessita forn ni cap font de calor perillosa. Només el microones.
Que aprofiti.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.