dijous, 2 d’octubre del 2014

Gemeliers: Un somni fet realitat!


Marta Aldariz

Jesús i Daniel Oviedo són dos joves sevillans anomenats Gemeliers. Des de petits ja tenien clar que el seu futur seria ser artistes i així és. Van començar quan tenien quatre anys al programa de “Menuda Noche” del Canal Sur TV, dirigit per “Juan y Medio”. Després de sortir en aquest programa, el 2010 van participar en el programa d'Antena 3 “Quiero Cantar” interpretant cançons d'artistes coneguts com Duo Dinamico, Ricky Martin o Raphael, entre altres. Aquests dos joves han tingut més de 200 programes per tenir oportunitat de desenvolupar diverses facetes artístiques com la interpretació i la cançó.


A començaments del 2014 Jesús i Daniel van concursar a “Voz Kids”, un programa de “Telecinco”. La participació en aquest programa, ambun jurat format pels grans artistes Malú, Rosario Flores i David Bisbal, els va obrir les portes de l'èxit i van signar amb la discogràfica “Pep's Records" de Pep Barroso.

El 26 de març del 2014 els joves van llançar el seu primer senzill, “Lo mejor esta por venir”, un tema fresc, juvenil i de tall reggee clàssic. En la seva estrena va aconseguir el lloc 14è de vendes digitals i en menys de quinze dies aconseguien 100.000 visites, tant en el making com al Lyric. Amb el seu últim single “Prefiero decirtelo así”, estan a punt d'arribar al número u entre les cançons més venudes d'iTunes. Aquest repte que esperaven aconseguir en els primers dies, no està sent senzill. Pel camí, han superat l'exitosa Birdy amb “Wings”, Juan Magan, Jason Derulo, Katy Perry, Leiva o David Guetta. Encara els queden per davant quatre rivals a batre per arribar al número u. Per sobre de Gemeliers, es troben en aquest moment Faul & Wad Ad & Pnau amb "Changes"; Pharrell Williams amb "Happy", Enrique Iglesias amb "Bailando" i Coldplay, que lidera la llista amb "A Sky Full of Stars".











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.