dimarts, 21 d’octubre del 2014

Científics de Barcelona ballen per recaptar fons

Alba Zarcos i Mar Hernàez

Al ritme de 'Safe and Sound' del grup Capital Cities, més de 100 persones han col·laborat en un videoclip on els tubs d’assaig és converteixen en improvisades trompetes y científics són ballarins. El Institut d’Investigació Biomèdica està a la recerca de diners per poder fer front a les seves investigacions, amb reptes calaus com el càncer o alzheimer.  





El sistema de donació persegueix afavorir l’excés del vídeo, ja que amb cada ‘like’ o mirant el vídeo a Youtube, el IRB rep una donació, que està apadrinada per dos patrocinadors principals, banc Sabadell i l’empresa farmacèutica Sanofi, i han promès que els seus fons a els estudis de la diabetis.

En paral·lel, la campanya de micromecenatge ha fet dos modalitats per poder col·laborar, enviant un SMS (posant IRB BARCELONA al 28014), fent això el centre rebrà una donació de 1,20 euros per la investigació.
La segona via és a traves de la página web de IRB  on es poden fer donacions puntuals o regulars.

La producció del vídeo a requerit un any de treball, tres dies d’assaig y cinc de rodatge y s’ha involucrat un equip internacional de profesionals.

El IRB té 23 laboratoris i set plataformes científiques pròpies i és un dels principals instituts d’investigació Biomèdica d’Espanya, on treballen més de 400 persones de 36 nacionalitats, que estan desenvolupant més de 150 programes científics.

“Un major número de visualitzacions a Youtube afavorirà l’ingrés de més fons per l’investigació” han dit els responsables del centre. Per això heu de clicar el enllaç que està a dalt per anar a veure el vídeo i només veient-lo aporteu diners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.