dimarts, 21 d’octubre del 2014

Hassan Baraka, a punt de completar el repte d'unir nedant els cinc continents

Hassan Baraka mostra la bandera del Marroc després d'acabar una de les etapes del seu repte.
Hassan Baraka després d'acabar una de les etapes del seu repte

Ouassime Essabahi

Hassan Baraka, de 27 anys, esta intentant completar nedant els vint-i-cinc quilòmetres de distància que separen Egipte, al continent africà, i l'Aràbia Saudita, a Àsia. Si ho aconsegueix haurà finalitzat amb èxit el repte d'unir nedant els cinc continents.

L'aventura d'aquest jove nascut a Tetuan i afincat a Madrid va començar el juliol del 2013. Va creuar nedant l'estret de Gibraltar amb la voluntat d'unir el país de naixement i el d'acollida. La idea va tenir tan bona acollida al Marroc que, després d'aconseguir els patrocinadors necessaris, Hassan es va llençar a la consecució del seu repte. El passat mes de juliol va nedar entre Europa i Àsia per les aigües de l'estret del Bòsfor. A l'agost va viatjar fins a Alaska per enllaçar les Illes Little i Big Diomede, la primera als Estats Units i la segona a territori rus. Al setembre va nedar entre Nova Guinea i Indonèsia per connectar Àfrica i Oceania. Les aigües del mar Roig són l'escenari de l'última etapa del seu repte.
Amb el seu repte esportiu, Hassan vol difondre un doble missatge de pau i igualtat entre pobles, ètnies i religions, i de denúncia contra la contaminació de les aigües del planeta.
Tambe el podeu seguir a twitter : @MSATW_HBaraka     https://twitter.com/MSATW_HBaraka


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.