divendres, 11 d’abril del 2014

Tercera edició de grafits a Premià de Mar


Bangally Siben i Oualid Anzaoui

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Premià de Mar convoca la 3a mostra de grafit per tal de promocionar i difondre l’obra de joves creadors. Aquesta mostra forma part del programa Premià Jove que se celebra a Premià de Mar. Poden optar a aquesta mostra tots els joves d'entre 15 i 35 anys. El màxim de participants serà de 18 joves. La mostra comptarà amb convidats especials.

La mostra s'organitza a partir d'unes bases de consulta imprescindible per a qui hi vulgui participar.  La butlleta d’inscripció i la documentació hauran de fer-les arribar com a data límit el dia 5 de maig de 2014 al Centre Cívic de Premià de Mar (Esperança, 19-21) o per correu electrònic a l’adreça corresponent.

El concurs s'organitza en dues fases. A la primera fase, l’organització seleccionarà les obres que optaran a la mostra atenent criteris d’originalitat, creativitat i qualitat i us ho farà saber amb un mínim de 15 dies naturals abans de la celebració mitjançant correu electrònic. A la segona fase, el diumenge 8 de juny, d'11 h a 19 h, es realitzaran els grafits a la paret de la Gran Via entre els carrers de la Marina i de la Plaça. Cada concursant tindrà un tram assignat.

Tots els participants disposaran de 10 esprais cedits per l’organització, com a ajuda a l’elaboració de la seva creació. Participar en aquesta mostra suposa la plena acceptació d’aquestes bases. Els noms dels participants poden sortir publicats a la premsa i altres mitjans de comunicació. El tema de les obres és lliure, però en cap cas s’admetran obres de contingut violent, obscè, xenòfob, sexista o qualsevol altre tema que atempti contra la dignitat de les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.