divendres, 25 d’abril del 2014

JOVESITE, el nou projecte per a aquest estiu



Javiera Vilches i Alejandra Enamorado

El passat quatre d'abril ha tingut lloc la votació de tots el 3r d'ESO del poble per decidir quin projecte es duria a terme. Cada centre: l'Assís, La Salle, El Pilar i l'Instititut han desenvolupat un projecte que havia de tenir un pressupost de 6.000 €.

Després d'una presentació de cada projecte i realitzada la votació, es van comptabilitvar el vots per saber el resultat: JOVSITE, el projecte del nostre institut, que ha sigut preparat i presentat per les alumnes Alba Bras, Cynthia Velasquez, Mar Gomez i Ainhoa Albaladejo, va ser el que en va obtenir més.

El JOVSITE consisteix en tres dies (del 23 al 24 de juliol) d'activitats destinades a un públic exclusivament jove d'entre 14 i 30 anys, i consta de "Lluita d'aigua", "Zona chillout", discoteques amb diverses temàtiques com ara "Hawai", "Nit en blanc i negre, amb semàfor" i pel·lícules projectades a l'Amistat.

L'entrada de les activitats pagades tindrà fins solidaris ja que s'haurà de pagar amb material mèdic: cotó, alcohol, tiretes, etc; material escolar com ara llapis de colors, rotuladors, regles, etc; i aliments de primera necesitat no peribles com arròs, llegums, llaunes, etc.


Mar Gomez, Ainhoa Albaladejo, Alba Bras, Cynthia Velasquez,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.