divendres, 10 de maig del 2013

El C.N. Premià ascendeix a Segona Divisió Nacional

Els dies 3, 4 i 5 de maig, el Club Natació Premià va jugar les fases d’ascens a segona divisió nacional. El torneig estava organitzat amb una jornada de tarda el divendres i una jornada de matí i tarda el cap de setmana. La seu de les fases va ser al Club Natació Granollers.
Divendres, els premianencs es van enfrontar al Club Natació Ciutat de Palma en un partit fàcil i controlat que va acabar en un 12 - 2 a favor del Premià. Dissabte pel matí, els nostres tenien un partit una mica més complicat contra la Universitat Politècnica de València, però se’n van sortir prou bé i van acabar guanyant per 9 - 2. De moment tot anava perfecte i si guanyaven dissabte per la tarda contra el C.N. Hospitalet la situació seria inmillorable per jugar la final, però en un partit molt igualat, l’Hospitalet va remuntar en els tres últims minuts de 6 - 5 a 6 - 7. Va ser un cop moral molt fort però si volien jugar la final estaven obligats a guanyar la semifinal contra el Granollers. Diumenge pel matí, el Premià s’ho jugava tot a una carta, i no va fallar. En un partit molt violent el Premià es va endur la victòria per 5 - 6. Aquesta victòria els va classificar per a la final. El partit definitiu es jugava contra el Club Natació l'Hospitalet. El C.N. Premià estava molt preparat tant mentalment com físicament, i no volia perdre l’oportunitat d’ascendir. La final va ser molt igualada i el partit va estar emocionant en tot moment fins que finalment, a falta de tres minuts del final, el Premià es va destacar amb dos gols i el marcador ja no es va moure més. El resultat final fou 6 - 4 favorable als premianencs. Així doncs, el Club Natació Premià va assolir els seus objectius i la propera campanya disputarà la Segona Divisió Nacional.
També cal dir que l’equip va comptar amb una motivació extra gràcies a l’afició premianenca que va estar en tot moment molt entregada i va constar de moltíssims animadors, tant de jugadors i esportistes com d’amics, familiars i ex esportistes del club.

Marc Climent i Pau Torrente.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.