diumenge, 15 de novembre del 2015

Sortida al Museu Blau 4t ESO

El passat dimarts 10 de novembre els alumnes que participem a l’optativa de Biologia de 4t d’ESO vam realitzar una sortida al Museu Blau de Barcelona. L’alumnat i el professorat responsable ens vàrem desplaçar des de Premià de Mar fins a la zona del Fòrum de Barcelona mitjançant el transport públic.
Els professors que ens acompanyaven eren en Pep Caballeria, la Montse Casas i el Salvador Segrelles, entre d’altres. Els anomenats ens van entregar uns dossiers que posteriorment havíem d’anar completant.


Ens van separar segons els grups establerts per les classes de biologia i vam començar la visita: 
-Primerament, guiats per un responsable del museu vam fer un petit taller/activitat d’orientació, relacionada amb l’origen de la vida a la terra; havíem de completar una sèrie d’imatges referents a l’evolució d’una espècie en el pas dels milions d’anys.
-La segona part de la sortida consistia en passejar lliurement pel museu en cerca de les respostes requerides pel dossier, molts alumnes ens vam ajuntar en grups per fer el treball més fàcil i divertit.

Tot i que sota el meu punt de vista la sortida no va estar molt ben estructurada, em sembla que serà molt útil per endinsar-nos al nou tema que acabem d’obrir a biologia, el qual fa referència als períodes geològics i a l’evolució de la vida a la terra.

I a vosaltres, què us va semblar?

Aitor F.

17 comentaris:

  1. Gràcies Aitor per la teva descripció.

    Demano als alumnes que vareu fer la sortida que escriviu un comentari indicant què us va agradar més del museu,i per quina raó.

    A mi em va agradar molt la roca amb ferro bandat, tant pel seu aspecte (els colors vermells i daurats) com per la seva antiguitat i significat en la història de la Terra.

    Pep

    ResponElimina
  2. El que més em va agradar de la sortida, va ser que ens deixessin fer el dossier sols perquè podiem treballar millor però trobo que els temps va ser molt just, per respondre totes les preguntes.

    Patrícia Pujol

    ResponElimina
  3. A mi em va agradar que ens deixessiu llibertat per passejar-nos pel museu i poder fer el dossier al nostre ritme. A més, em va sorprendre molt la gran pantalla rodona del principi que simulava la Terra.

    Emma Pastor

    ResponElimina
  4. A mi em va agradar que ens deixessiu llibertat per passejar-nos pel museu i poder fer el dossier al nostre ritme. A més, em va sorprendre molt la gran pantalla rodona del principi que simulava la Terra.

    Emma Pastor

    ResponElimina
  5. la sortida va ser molt divertida, tot i que l'activitat amb el personal del museu no va tindre gaire a veure i m'esperava que fos més divertida, va acabar sent una sortida molt interessant. El que més em va agradar van ser les vitrines amb els minerals
    Falta d'il·luminació al museu.

    Maria Diaz

    ResponElimina
  6. Aquesta excursió m'ha agradat bastant, tot i que, m'ha ages agradat més que poder haver- hi tingut més temps lliure per nosaltres, i a més a més ens haveu donat molt poc temps per poder respondre totes les preguntes del dossier.
    La part que més m'ha agradat ha sigut la part en la que teniem que veure un vídeo però respondre la primera pregunta, i també m'ho he passat bé quan estàvem jo i els meus companys buscant les respostes de les preguntes del dossier.
    En general m'ha agradat bastant!!
    Leila Díaz

    ResponElimina
  7. Va ser molt divertida i vaig aprendre moltes coses, tambè es veritat que el temps va ser una mica just encara que a mi hem va donar temps d'acabar.

    Yago M.

    ResponElimina
  8. El que més em va agradar del museu, va ser quan anàvem amb els dossiers observar les roques,.. i més parts del museu que hi havien. Peró em va semblar molt interessant la sortida:)
    Soukaina Anzaui

    ResponElimina
  9. Opino el mateix, el temps al museu per realizar el dossier complet va ser una mica just, tot i que després no vaig tenir problemas per acabar-lo.

    L'estança al museu va ser divertida i interessant, a mi em va agradar molt la placa on s'hi trobaven astromatòlits.

    Emma Margüenda

    ResponElimina
  10. La sortida va ser interessant, mai be malament reforçar matèria y entendre-ho millor... no obstant al final se'm va fer molt pesada ja que la il·luminació era molt fosca i marejava!

    El que em va agradar més va ser el vídeo del principi perquè il·lustrava molt bé l'evolució de la Terra i em va ser molt útil per entendre-ho una mica millor

    Berta Ricart

    ResponElimina
  11. El que més em va agradar del museu va ser la petita pel·lícula del principi perquè t'explicava molt ven resumit algunes de les teories més famoses sobre la creació de la terra i a part estaven acompanyades d'unes animacions molt clares i divertides.
    Mar Xiao Muñoz

    ResponElimina
  12. El que em va agradar més, va ser que puguessim anar al nostre aire per el museu i que podiem trobar informació en els panells que hi havien. Tot i això trobo que costava trobar la resposta d'algunes qüestions en els panells.

    Marina Huerta

    ResponElimina
  13. Aquesta sortida crec que hauria estat millor si ens haguessin fet de guia per a dins del museu i ens haguessin explicat alguna cosa en comptes de haver-ho investigat nosaltres. Per la resta crec que va anar molt bé.

    Ivan Antolín

    Bio_31

    ResponElimina
  14. El que més em va agradar va ser que ens deixessin anar sol pel museu però penso que la xerrada podria estar millor

    David Rosado

    ResponElimina
  15. El que més em va agradar va ser el temps i la llibertat que ens vau donar els professors per passejar-nos pel museu i fer el dossier al nostre ritme.

    Emma Pastor

    ResponElimina
  16. va estar be tot, poder fer el treball pel nostre compte ens va ajudar a buscar-nos la vida tot i que va faltar temps. L'activitat que vam fer era original però vaig trobar a faltar que donguessin la reposta.

    Aina Blanch

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.