dimarts, 9 de juny del 2015

Diem Adeu a la Revista i hola a l'estiu


Laia Ariza i Isra Amazghar 

Avui es l’últim dia que passem amb els nostres companys y companyes, també diem adéu al nostre professor y a la Revista Somnis de l'institut.
En aquesta optativa hem pogut posar-nos en la pell d'un reporter i hem pogut explicar diferents notícies des del nostre punt de vista. Cadascun de nosaltres es va centrar en un tema, com per exemple la moda, els llibres, la musica, les cinèfiles (nosaltres), els adolescents i la tecnologia.
Aquesta optativa ha consistit a poder treballar el text escrit a partir de diferents notícies, aprendre a buscar diferents fonts d'informació per fer les notícies, aprendre les parts d'un reportatge, com fer servir les eines d'un editor de text i també a fer entrevistes...etc.
En un futur, poder redactar reportatges com aquests ens podran servir, per el que l'assignatura ens ha ensenyat a millorar la nostra escriptura i forma de redactar. Ha sigut una bona forma de passar-nos-ho bé redactant notícies que son interesants per a nosaltres. Recomanem als nens i nenes que l'any que veque  poden escollir aquesta optativa que a fassin perquè aprens divertinte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.