dimarts, 9 de juny del 2015

COPA, LLIGA I CHAMPIONS

 Oriol Campos i Pau Martin

Aquesta ha estat la millor temporada del Barça en tota la seva història. El triplet, Copa, Lliga i Champions, és una gesta que anteriorment només havien aconseguit en 2009 amb Pep Guardiola.

En el primer any de Luis Enrique Martínez com entrenador del F.C Barcelona guanya el triplet, la millor manera de començar un projecte. No només és nou en el barça l'entrenador, també jugadors com Luis Suárez, Ivan Rakitic, M. Ter Stegen, Claudio Bravo, Jeremy Mathieu, Douglas i Vermaelen. Tots aquest afeigint a Neymar JR., Munir i Rafinha és el primer cop que guanyen un títol amb el Barcelona, no un si no tres títols seguits.

Després de guanyar la champions a Berlín els jugadors i familiars tornen a Barcelona per celebrar-lo. La rua va començar a les 19h i va acabar a les 21.50h i a les 22.00h va començar la festa en el Camp Nou. Una de les polèmicas més relevantsde la festa van ser les paraules de Gerad Piquè: "Grácias Kevin, contigo empezó todo". També en aquesta ceremònia es va acomiadar Xavi Hernández, capità del barça amb una gran ovaciò. #6RÀCIESXAVI

Parodia del Crackòvia 2009
Partodia del Crackòvia 2015

FINS SEMPRE A FULLHD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.