dimarts, 26 de maig del 2015

Uneix-te a Pitu i Tupi i posa-li fre a la sida

 epidemias


Claudia Sánchez i Laia Parkinson

Jesús Vázquez, Carles Puyol i la seva xicota Vanesa Lorenzo, Natalia Sánchez i Marc Clotet van ser algunes de les cares conegudes que van presentar l'aplicació mòbil Epidèmia The Game, que ja pot descarregar-se per a sistemes Apple i Android
Epidèmia The Game és el primer videojoc per a mòbils i tauletes creat amb fins solidaris. En aquest cas, el preu de cada descàrrega (0,99 €) es destina a la investigació en la lluita contra la SIDA. Amb només descarregar l'aplicació, pots aportar un petit granet de sorra a lluita contra la Síndrome d'Immunodeficiència Adquirida.
El joc te dos protagonistas: Pitu (Android) i Tipu (IOS).Ells s'encargaran de lluitar contra la enfermetat  llança preservatius contra els virus.
El que busca aquesta aplicació és centrar l'atenció en la importància de la informació i la prevenció per protegir-nos de les malalties de transmissió sexual, una idea en la qual L'Oréal Professionel treballa amb afany des de fa anys a través del programa Perruquers contra el SIDA,amb el qual, gràcies a la implicació dels perruquers, es fa una important tasca de conscienciació social sobre aquesta malaltia que s'ha vist envoltada de prejudicis des del seu descobriment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.