dimarts, 5 de maig de 2015

Consum de drogues als 12 i 13 anys?


Laia Parkinson i Claudia Sànchez

Vam decidir sobre fer una enquesta per saber com es divertien els alumnes de primer i segon de la ESO per saber si els mes petits de l'institut, a l’hora de divertir-se prenen drogues, què fan en soritr de l'institut, si surten de festa a la nit i si tenen paga per a despeses pròpies.
A l'hora de fer les enquestes els nois i noies, quan van llegir les preguntes es van quedar una mica bocabadats al veure que les preguntes eren sobre drogues ja que gairabé ningú n'havia pres.
En les noies, el 87,4% de les alumnes quan surten del institut van amb els amics o estudien, i a les nits es queden a casa. En canvi, el 95.2% es queden pel barri les nits de cap de setmana i el 90,4%, quan es diverteixen, no prenen drogues ni mai les han provat. El 92,2% de les alumnes tenen un pressupost entre 0-5 per anar-se de festa, o per passar els tots els dies de la setmana.En canvi el 91,6% de nois quan surten de l'institut fan activitats extraescolars, i els caps de setmana el 91% no surten de festa, es queden a casa dormint. El 91% no prenen drogues ni mai les han provat; i entre el 85% i el 80% no tenen paga o en tenen per sota dels 5 euros.
Pel que veiem als resultats els nois i noies de primer i segon no prenen drogues i mai les han provat, no surten de festa els caps de setmana i les tardes després de l'institut van amb els amics o estudien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.