dimarts, 14 d’abril del 2015

Insurgent

328703.jpg-r_160_240-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg
Tris (Shailene Woodley) i Cuatro (Theo James) són ara fugitius que són perseguits per Jeanine (Kate Winslet), la líder dels erudits. Tris ha d'esbrinar el que la seva família es va sacrificar per protegir mentre els erudits intenten qualsevol cosa per detenir-los. Turmentada per les eleccions del seu passat però desesperada per protegir els que estima , Tris , al costat de Cuatro, s'enfronta a un repte darrere l'altre per desbloquejar la veritat del seu passat i el futur del seu món. La pel·lícula és una seqüela de "Divergent" (2014).

En general el resultat de l'adpatació d'aquesta al cinema d'aquesta història resulta agradable. S'ha centrat bastant en fer-la un pel·lícula d'acció, no diem que el llibre no tingués acció però hi ha altres coses. No es pot dir que hi ha molt diàleg al llarg de la pel·lícula i això és una cosa que certament hem trobat a faltar, ja que recordàvem a una Tris amb molts sentiments i potser amb encara més coses a dir el alguns moments.
L'ambientació és impressionant, això no es pot negar de cap manera. Ens va encantar observar llocs que fins ara només eren en la nostra imaginació. I no ens oblidem dels efectes especials, en molts s'hi han lluït. Així que el que no hi ha de fidelitat al llibre i diàlegs, es compensa amb acció i efectes especials.
És una pelicula que passa ràpid, bastant entretinguda i que en major o menor mesura ha sabut plasmar el món creat per Veronica Roth, encara que s'ha quedat enfosquida per la falta d'aquestes situacions que alguns sabíem que haurien de ser-hi i el fet que tret d'uns quants protagonistes els personatges i el que hi havia entre ells quedés i l'ombra.


facciones-divergente-663x189_zps05deb4a3.png
Foto: Faccions de la pelicula





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.