dimecres, 8 d’abril del 2015

Fashion?

Foto: Seventeen

Sanae Anzaoui i Fatoumata Camara

Ser fashion és més complex que adoptar un "estil".  Implica no només caminar ben vestit, d'acord a cada circumstància, sinó també portar la roba adequadament, portar la peça, ja sigui pantalons, bossa, camisa, etc. de temporada. Però no només és la roba. Ser fashion és freqüentar el lloc de moda (establiment, restaurant, cafè, etc.). I per descomptat cal tenir cura del cabell, el marc del nostre rostre.

Cal recordar que es necessari fixar-se en els petits detalls com el cinturó, les sabates .Una bona jaqueta, uns bons texans, és on  s'ha d'aplicar la creativitat de cadascú i així evitar modes "rares", perquè això no és ser fashion i menys el que venen revistes per a joves, com per exemple que portis els cabells cap amunt o pintats, o pantalons tipus emo, així tots trencats.
No importa quina sigui la teva edat, però si encara no tens vint anys, llavors un bon estil per a adoptar seria com per exemple el de Zendaya. No només és juvenil sinó també fashion. Res més: evita els pentinats de tipus estrany. Sempre que no oblidis el teu tipus de cos i els colors que afavoreixen al teu to de pell.

Però no tot es de color rosa, perquè per ser fashion has de tenir un sou molt alabat , es a dir, que la roba fashion té un preu elevat, però pots anar a tendes reconegudes que el mateix temps tenen els productes que són una ganga!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.