dimarts, 10 de març del 2015

Fernando Alonso va estar a l'hospital


Pol Gant i Geri Becerra

Diumenge 22 de Febrer en dies de proves per la Fl, el pilot asturià Fernando Alonso va sofrir un accident. Es veu que va tindre una baixada de tensió i es va marejar caunsant una desviacio cap a la dreta, estampar-se contra els murs de seguretat. Segons el seu representant i mànager l'impacte del cotxe que pilotava en els tests de Montmeló va ser fort, i, tot i que estava fora de perill, va continuar a l'hospital. El pilot asturià va estar a l'UCI de l'Hospital General de Catalunya.


No es va preveure que rebés l'alta aquells dies de proves perquè encara se li estaven fent més proves pero va sortir tres dies mes tard de ser ingreasat. Va passar la nit en companyia de gent del seu equip, McLaren, i del seu pare, que es va desplaçar a Catalunya per estar amb el seu fill.
L'asturià va rebre un fort cop al cap i a l'esquena, conseqüència del xoc lateral que va patir el el seu cotxe. En aquest sentit, la mateixa escuderia de McLaren ha emès un comunicat on exposa les causes de l’accident. El mateix mànager, Luís García Abad, ha fet una piulada a Twitter, on es veu Alonso amb una bata d'hospital i amb el polze de la mà en senyal d'OK.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.