dimecres, 29 d’octubre del 2014

Els esportistes més ben pagats del món

Els esportistes més ben pagats del món:
Floyd Mayweather,CristianoRonaldo i Lebron James
Achraf Maanani

Els tres prmimers esportistes mes ben pagats del món són Floyd Mayweather, Cristiano Ronaldo i Lebron James.

Floyd Mayweather és boxejador i va guanyar 105 milions de dòlars en l'últim any. És el més ben pagat del món, cosa que demostra el fet que va guanyar 41.500.000 en l'enfrontament amb al mexicà Saúl Álvarez, en què va guanyar.
Floyd Mayweather, Jr.,nascut a  Michigan  el 24 febrer de 1977 és fill del boxejador Floyd Mayweather Sr. i nebot i pupil del boxejador campió del món Roger "Black Mamba" Mayweather. Ha estat campió del món en cinc categories diferents: superploma, lleuger, superlleuger, welter i superwelter. És considerat actualment com el millor lliura per lliura ,gràcies a una tècnica molt depuradai  uns desplaçaments constants al llarg del ring, cosa que li permet marcar el ritme del combat a voluntat.

Durant la seva carrera com a amateur va aconseguir un rècord de 84 victòries per 6 derrotes. Entre els seus èxits hi ha el campionat amateur dels Estats Units de 1995, haver quedat semi-finalista en els Jocs Olímpics d'Atlanta el 1996 i l'obtenció del Campionat D'Guants d'Or en els anys 1993/1994/1996.

El 11 octubre 1996 Mayweather debuta com a professional i guanya Roberto Apodaca per KOT en dos assalts. El 1998 el rècord de Mayweather era de 17-0-0 (13KO).

El 3 octubre 1998 Mayweather anar a la recerca del títol Mundial Superpouma CMB (Consell Mundial de Boxa). En aquest combat va fernotar-se al regnant campió Genaro Hernández. L'enfrontament va tenir lloc a Las Vegas, Nevada, Estats Units. Mayweather va dominar a Hernández durant tot el combat i abans de començar el novè assalt la cantonada d'Hernández no va deixar continuar el púgil. D'aquesta manera Mayweather vencia per KOT en l'assalt número 8 i s'djudicava el títol mundial Superploma CMB. Va ser el primer medallista olímpic de 1996 a conquerir un títol mundial.

El futbolista portugès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ocupa el segon lloc. Va registrar guanys de 80 milions de dòlars. Va guanyar 52 milions pel salari i les primes per part de l'equip espanyol, mentre que els 28 restants els va aconseguir gràcies als seus patrocinis. Ell també ho va rescabalar en guanyar la desena Lliga de Campions amb la seva esquadra.
El nord-americà Lebron James va tenir uns guanys de 72,3 milions de dòlars gràcies als seus acords de patrocini amb diferents marques, que el situen en la tercera posició de la llista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.