dimecres, 7 de maig del 2014

Miley Cyrus, de nena bona a adulta provocativa



Marina Gonzalez y Valentina Restrepo.
 
Miley Cyrus és una actriu  i cantant estadounidenca. El seu nom complet era Destiny Hope Cyrus. En realitat ningú l'anomenava pel seu nom excepte la seva àvia. Al març del 2008 va iniciar un procés legal per a canviar el seu nom a Miley Ray Cyrus. Ha participat en la sèrie de Disney Channel Hannah Montana. De petita cantava amb el seu pare,Billy Ray Cyrus, amb qui ha fet diversos concerts. Miley ha debutat com a cantant i en el disc de Hannah Montana 2 hi ha acoblat el seu (Meet Miley Cyrus).Miley Cyrus ha sortit a la pel·lícula High School Musical 2, ha participat en la pel·lícula Big Fish i també a Hannah Montana amb els actors habituals de la sèrie, on ella és la protagonista.Miley Cyrus es va començar a interessar per l'actuació després de la seva participació en el programa de televisió "Hannah Montana" que protagonitzava el seu propi pare, on ella va interpretar a Miley.L'any 2003 debutà a la gran pantalla i va interpretar a una adolescent anomenadaRuthie a la pel·lícula de Tim Burton Big Fish amb el nom de Destiny Cyrus. També va aparèixer en el vídeo musical If Heartaches Have Wings i a Colgate Country Showdown amb el seu pare Billy Ray Cyrus.


Quan tenia onze anys va fer la seva primera audició per a True Friend, de la The Walt Disney Company, però els executius de la companyia la van rebutjar per considerar-la massa petita per al paper. Miley Cyrus va anar a l'audició per a Hannah Montana i va ser triada per ser una persona dinàmica i que aprofita i estima cada segon de la seva vida.

Quan el 2008 Annie Leibovitz va retratar Miley Cyrus amb 15 anys coberta tan sols amb un llençol, la Disney es va dur les mans al cap i l'actriu va haver de demanar disculpes. Els fans de la popular nena bona Hannah Montana no podrien entendre aquella sensual imatge. Cinc anys després, sembla que els fans de la cantant entenen i aplaudeixen que les seves actuacions siguin sinònim de provocació.
Per morbositat o per sintonia, Cyrus crea expectació. Un còctel de càndida barroeria punk i de desvergonyiment sexy s'ha apoderat de l'atlètica jove des que va decidir tallar-se els cabells.. Ningú resta indiferent quan fa gestos lascius amb un guant de goma i mou els malucs i la cintura (twerking) davant Robert Thicke(l'intèrpret de la lletra més masclista de l'any) en els Video Music Awards. Tampoc quan apareix retratada per Terry Richardson en mallot vermell refregant-se amb una llauna com si fos una vigilant de la platja en versió hard-core. Ni quan es fuma un porro en escena a Amsterdam. Ni quan diu a Rolling Stone que la coca l'avorreix, però no l'MDMA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.