dimecres, 12 de març del 2014

Isabel Toledo i el seu marit en la pasarel·la del 080

Isabel i Ruben Toledo són un matrimoni novaiorquès d'origen cubà que, en els últims trenta anys, han anat construint-se el seu particular món de la moda. El nom d'ella va començar a sonar fort i a travessar fronteres sobretot quan Michelle Obama, primera dama dels Estats Units, va escollir un dels dissenys d'Isabel Toledo per lluir en la presa de possessió del seu marit
Malgrat acumular un munt d'experiència -i èxits- ha estat sobretot la notorietat d'aquest fet el que va portar el matrimoni a la capital catalana en el marc del 080 Barcelona Fashion. Com a convidats excepcionals, Isabel Toledo i el seu marit van presentar -absents de les passarel·les des de feia més de setze anys- una retrospectiva de les seves peces més representatives juntament amb diversos looks nous.
El seu marit, Ruben Toledo, pintor, escultor, il·lustrador, cronista i crític de moda, va aprofitar per elogiar la seva dona: "El que em fascina de la Isabelita és que adapta la psicologia femenina a les seves necessitats. Ella concep la idea del que hem de dissenyar, jo plasmo aquesta idea en una imatge i la imatge retorna a ella per crear l'obra d'art", va explicar entusiasmat. Així és com treballen. Aquest és el seu dia a dia. El tàndem perfecte. 
Els uneix el talent, la passió per la moda i l'amor. Isabel Toledo, apreciada per ser una dissenyadora de moda clàssica i radical d'influències geomètriques i amb un alt nivell, va ensenyar 41 dissenys dignes de l'alta costura. Després d'una desfilada i una classe magistral a estudiants de moda a la capital catalana, els Toledo van marxar cap a casa seva, a Nova York, amb una clara intenció: tornar a Barcelona. "M'he sentit com a casa. Barcelona m'inspira moltíssim. Està plena de detalls que de ben segur projectaré en les futures col·leccions", va concloure Isabel Toledo mentre mirava per la finestra, per on es deixava entreveure un carreró del barri del Born.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.