dimarts, 18 de març del 2014

El nou Samsug s5 i el nou Gear fit

                                         Arnau Bach i Raül Barranco


En el MWC 2014, la companyia coreana Samsung  ha presentat el seu 'smartphone' Samsung Galaxy S5, que aporta com a novetat la seva resistència a l'aigua (es pot submergir fins a mitja hora) i a la pols, a més d'incloure un lector d'empremta dactilar al botó d'inici, que pot emmagatzemar empremtes de fins a tres persones. El terminal té una pantalla de 5,1 polzades i integra LTE i wi-fi d'última generació. Destaca per la seva càmera de 16 megapíxels, capaç de fer una foto en 0,3 segons, cosa que el converteix en un dels més ràpids del mercat. Funciona a través d'un processador de quatre nuclis a 2,5 GHz i disposa d'una memòria RAM de fins a 2 GB. La seva bateria, de 2800 mAh, li proporciona una autonomia de fins a 10 hores en navegació i 12 hores en reproducció de vídeo. Això és possible perquè la companyia ha desenvolupat una solució, anomenada Ultra Power Saving Mode, per allargar fins a 24 hores en espera la durada de la bateria. El model inclou eines per a entrenament personal i per monitoritzar el ritme del cor. Estarà disponible l'11 d'abril en 115 països i en quatre colors (blanc, negre, blau i daurat). El preu no s'ha revelat, però tot apunta a un ventall d'entre 600 i 700 euros.
A l'espera de saber encara si Samsung llançarà finalment una segona variant "premium" de la seva recent presentat Samsung Galaxy S5.

Si a l'estiu Samsung va presentar el seu primer rellotge intel · ligent, el Galaxy Gear, la companyia sud-coreana ha acudit al MWC amb dues noves propostes, una polsera intel·ligent, batejada com Gear Fit i el rellotge Gear 2, tots dos resistents a l'aigua ia la pols, com el Galaxy S5.
La polsera incorpora una pantalla de 1,84 polzades corbada Super AMOLED amb una resolució de 432x128 píxels. Aquesta tecnologia de Samsung per portar al canell té unes dimensions de 23,4x 57,4x 11,95 mil·límetres i només pesa 27 grams. El dispositiu incorpora una bateria de 210 mAh , que dóna autonomia per a tres o quatre dies, encara que pot arribar a cinc si s'usa de forma moderada. La polsera està especialment dissenyada per a l'esport i incorpora un podòmetre, un monitor d'exercici, un mesurador de pulsacions, monitor de son, cronòmetre i compte enrere, un acceleròmetre, un giroscopi , i les corretges són intercanviables. També podrà rebre les notificacions del telèfon intel·ligent , al qual es connecta via Bluetooth 4.0.
Gear Fit 2 estarà disponible a nivell mundial a partir del proper mes de març , tot i que encara es desconeix el preu de llançament.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.