divendres, 31 de gener del 2014

Comentaris i valoracions del 1r quadrimestre



Ja hem acabat el primer quadrimestre de l'assignatura. Deixeu el vostre comentari contestant aquesta entrada. Expliqueu què us ha semblat l'assignatura i què hi heu après que no sabéssiu abans. Això pot servir d'orientació als companys i companyes que vindran a continuació.
Deixeu el vostre comentari.

8 comentaris:

  1. L'assignatura de revista m'ha semblat bè, he aprés algunes coses que no sabia fer i he millorat l'ortografia.

    ResponElimina
  2. m'ha agradat molt l'assignatura ja que es molt entretinguda i pots saber noticies de premià que alomillor no sabiem.

    ResponElimina
  3. Aquesta assignatura m'ha agradat molt perquè he après a fer recerques, com redactar una noticia i millorar la meva escriptura.

    Hajar El Aloui

    ResponElimina
  4. L'assignatura m'ha semblat més o menys bé, però era bastant avorrida ja que tota l'estona era fer notícies i no vam fer res d'especial.

    ResponElimina
  5. Ha sigut una experencia bona, ja que mai mesperava de periodista. Recomano aquesta optativa els alumnes a provar coses noves.

    ResponElimina
  6. Aquesta assignatura m'ha semblat super bé, era una cosa diferent a les altres asignarutas, no era el mateix, i distreia bastant i això és el bo d'aquesta optativa, i he millorat l'hortgrafia.

    ResponElimina

  7. doncs l'assignatura m'a semblat divertida i poc difícil per a moments tens k pensar què haras o coses així però em va agradar molt aver pertangut al grup de revistes i e après molt l'ortografia

    ResponElimina
  8. Aquesta assignatura m'ha agradat molt perquè he après moltes coses que no sabia fer i sobretot ami m'agrada fer les noticies i escriure en ordinador i he aprovat estic molt contenta amb aquesta optativa. No m'agradaria cambiarla per res, vull fer-la tot el any. Si tenia un dubte el nostre porofessor en el resolvia, fas la feina i tu pases bé.

    Dounia El Mssail

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.