dimarts, 4 de febrer del 2014

Nova generació de consoles PS4 i Xbox One

Roger Tro i Eloi Salat


Playstation 4 (PS4), de l’empresa multinacional Sony, va sortir als Estats Units el dia 15 de novembre i va a Europa el 29. La Playstation 4 inclou un comandament a distància, un disc dur de 500Gb, un cable per carregar el comandament, un auricular mono per el xat de veu, un cable d’alimentació i un cable d’HDMI. El nou comandament de PS4 té una superfície tàctil al mig del comandament que en alguns jocs permet interactuar-hi.
La competència de Playstation (Sony) sempre ha sigut Xbox (Microsoft) i aquest any Microsoft ha tret la nova Xbox One. La PS4 té a Espanya un preu de 399€. Aquesta consola té una taxa d’error de l'1%. Això ha obert molt debat però se segueix pensant que és la millor generació de consoles, en què segueix la rivalitat de Sony (PS4) i de Microsoft (Xbox One). El 33% de jocs venuts són de l’empresa EA. Els jocs de la PlayStation 3 també es podran utlitzar per a la PS4 (PlayStation4).

A la Xbox 360 (l’anterior de la Xbox ONE) s’havia de pagar una quota de diners per cada mes per poder jugar en línia, amb altres jugadors, i a la Playstation 3, anterior a la PS4, no s’havia de  pagar res. Ara a la nova Playstation 4 s’haurà de pagar una quota cada mes per jugar en línia. Això ha fet que als consumidors d’aquest producte no els hagi agradat tant.
PS4 té previst fer caixa aquest Nadal, com també ho pot fer Xbox One.La PS4 no baixarà de preu tant ràpid com ho va fer la PS3.Ono ofereix 200 megues reals al contractar amb ells per a la PS4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.