divendres, 22 de novembre del 2013

El treball de recerca ideal

http://www.quimicaysociedad.org/wp-content/uploads/tallers-fes-recerca_parc-cientific-de-barcelona-460x306.jpg 

Marta Guerrero i Yurima Torres

Com cada any a l'Institut Premià de Mar, a Batxillerat, es fa el treball de recerca, que representa el 10%de la nota global. Una estudiant anomenada Anna Jiménez que va a segon de batxillerat, ha volgut fer unes pràctiques del treball de recerca a la Universitat de Barcelona.
Es tracta d'un programa que ofereix la possibilitat de dur a terme la part pràctica del treball als laboratoris del Parc Científic de Barcelona; tutelats per un investigardor que, a més, proporciona assessorament en l’elaboració del treball.  
L’Anna i més gent interessada en aquest treball, l'ha triat perquè vol estudiar medicina o perquè simplement li agrada, l’Anna és una d’aquestes persones que vol estudiar medicina i ficar-se de cap en aquest món. Ella sabia lo que volia fer, i si no hi havia places per al Parc Científic de Barcelona se n'hauria anat al Programa Argó, que és el Programa de transició entre la secundària i la universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Tenia les idees clares, encara que és un treball llarg i li hagis que dedicar moltes hores. L'estada treballant a la Universitat va durar el més el juliol i principis de setembre. Podem dir que en la seleactivitat t'ho estàs jugant tot perquè és determinant en els estudis que vols fer un cop entris a la Universitat. Ella ja sap el que faria si no hi entrés: seria farmacèutica.     
El treball de recerca consitia en esbrinar i estudiar com anaven les màquines, els laboratoris, etc. L’Anna, com molta altra gent que a volgut fer aquest treball recomana als estudiants que vulguin estudiar medicina o no saben què fer per al treball de recerca, aquesta gran experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.