divendres, 25 d’octubre del 2013

Un intercanvi, una aventura


Marta Guerrero i Yurima Torres 


L’Institut de Premià de Mar porta molts anys fent intercanvis, es podria dir que des que es va fundar. Aquests intercanvis els fa amb altres instituts d’arreu de la Unió Europea. Hem parlat amb Margarita Caballé Godía, del departament de llengües estrangeres, perquè ens expliqui algunes coses dels d’aquest any.
Els de segon d’ESO aniran al Marie-Curie-Gymnasium a Kirchzarten (Alemanya) i els de primer  de Batxillerat al Licée Alphonse Daudet a Nîmes (França).
Els estudiants alemanys vindran a finals de març i el grup de segon d'ESO marxarem a principis de maig. La nostra estada i la seva seran d’una setmana. Els estudiants francesos vindran a finals de març, i el grup de Batxillerat marxarem a principis de febrer i la seva seran una setmana.
Encara que no se sap quins professors de l’estranger i del centre acompanyaran els grups, les activitats seran quasi iguals que les de l’any passat. Aquestes activitats no estan subvencionades, perquè les persones responsables del departament de llengües estrangeres pensen que el preu és assequible.
Les activitats que faran els alemanys seran les de fer vela, anar a fer turisme per Barcelona i Tarragona, visitar el museu del Barça, anar el parc Güell, etc. El grup de Premià anirem a visitar una mina, visitar la regió, el centre i el camp de Freiburg, etc.
Les activitats que faran els francesos són visitar el museu Picasso, la Sagrada Família, el parc Güell, etc. Nosaltres anirem a Estrasburg, baixarem en trineu, visitarem un museu de cotxes, visitarem una mina de carbó…
El preu de l’intercanvi serà de 305 euros i serà una bona experiència per practicar l’anglès i passar-ho molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.