dimecres, 30 d’octubre del 2013

Premi protagonista jove, com participar-hi


Eugeni Pradas, Achraf Maanani.

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, l’Associació Catalana d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil, convoca el 18è Premi de Literatura «Protagonista Jove» amb el propòsit de motivar la lectura i la imaginació en els nois i noies.
Els experts en literatura per a joves han seleccionat els vuit llibres en català, quatre per a cada grup d’edat, que representen tots els centres d’ESO, de Batxillerat i biblioteques de Catalunya. La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats entre el juliol de 2012 i el juny de 2013.
L’objectiu del premi és aconseguir que el major nombre possible de joves llegeixin els llibres seleccionats, es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca, i els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels joves es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.
Per poder participar caldrà formalitzar la inscripció omplint el formulari de participació que hi ha en la web del ClijCAT (en aquest enllaç). L'intitut Premià de Mar hi participem des de la biblioteca. Contacteu-hi.


                                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.