divendres, 31 de maig del 2013

Ofertes esportives a Premià de Mar.


Les bones intal·lacions esportives de Premià de Mar permeten a la nostra vila oferir una gran varietat d’esports.


Futbol
Existeixen diverses possibilitats de realitzar aquest esport a Premià de Mar, tot i que el millor equip per practicar aquest esport és la Unió Esportiva Premià de Mar, ja que respresenta el nostre poble a les diferents categories i divisions de Catalunya. També existeix l’opció de practicar aquest esport a nivell escolar, és a dir, a les diferents escoles i a l’institut de Premià de Mar (instal·lacions pròpies). En el poliesportiu s’ofereixen dues modalitats de futbol: el futbol sala i el futbol onze.

Bàsquet 
El bàsquet es desenvolupa al Pavelló Municipal d’Esports i al Pavelló Voramar, sota l’entitat A.B. Premià, que és l’equip oficial de la vila premianenca. També es pot jugar a bàsquet en alguns equips escolars de Premià de Mar.

Waterpolo  
Aquesta disciplina esportiva és una mica especial perquè és poc comuna i poc reconeguda. Sortosament, el Club Natació Premià ens dóna l’oportunitat de practicar-la. La instal·lació és la Piscina Municipal. Aquesta instal.lació ha estat renovada recentment junt amb la construcció del CEM Premià.

Natació 
La natació tambe es duu a terme a la Piscina Municipal sota l’entitat del Club Natació Premià.

Vela  
La vela es realitza al mar sota l’entitat del Club Nàutic Premià.

Tennis
Aquest esport s’ofereix al Club de Tennis de Premià. Les seves instal·lacions estan situades al costat de la Salle i disposa de cinc pistes, una piscina de vint-i-cinc metres, un saló amb billar i altres jocs. Tambe ofereix un servei de bar.

Taekwondo 
El taekwondo és  en diversos llocs. Un exemple n’és el Taekwondo Avellaneda, que és a la Gran Via i compta amb una gran popularitat.















Marc Climent i Pau Torrente.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.