dimarts, 14 de maig del 2013

2013: Un Sant Jordi molt especial


El passat dimarts 23 d'abril va ser Sant Jordi, un dia molt especial pels nois i noies de Catalunya així que vam decidir dedicar-li un dia. A l'institut van s'hi van organitzar una sèrie d'activitats lúdiques i entretingudes. Aquestes van començar a l'hora del pati, desprès de les tres primeres hores del matí.
Al claustres estava ple de petites paradetes on s'hi feien trenes de fil, roses amb teles i  recamvis nespresso, un taller de màgia i trenes africanes. En el claustre mateix hi trobàvem un "mini bar" i una venta de llibres de segona ma que havien organitzat els nois i noies de quart per recaptar dines per el viatge a Londres per fí de curs. Més enllà hi havia una petita parada de roses organitzada per els alumnes de segon de batxillerat. Dins l'edifici repartit per diverses classes hi havia un concurs de "minecraft", un torneig de "call ofd uty", una sala amb el "just Dance" i per finalitzar dos classes més on s'hi projectaven pel·lícules. Als patis dels dos centres s'hi van organitzar diversos tornejos esportius de futbol, basquet i voleibol que van tenir molt d’ èxit gràcies al bon dia que feia. A la una es van dur a terme el concurs literari i fotogràfic, on els guanyadors van rebre com a premia una rosa, un diploma i un val de quinze euros per la marinada.
En general la festa va agradar molt, alguns comentaven que havia set la millor que s'havia celebrat a l'institut, per la bona organització i la quantitat d'activitats que va haver-hi. Ara per ara només s'espera que es continuï celebrant aquesta festa i estigui igual de bé o millor.

Hem parlat amb el nostre company, Nil López que ens ha donat la seva opinió sobre la festa: "El dia de Sant Jordi em va agradar bastant, ja que va trencar la rutina de les classes del tercer trimestre. En especial em va agradar el taller de màgia per la facilitat amb la que feia els trucs i per com els explicava. La venta de roses tampoc va estar malament encara que eren una mica cares. L'activitat que es va fer sobre el joc d'ordinador Minecraft també va estar bé, va venir més gent de la que jo m'esperava i per sort els ordinadors funcionaven perfectament.
El que no em va agradar gaire va ser que es fes només durant tres hores. Crec que s'haurien  d’ haver fet les activitats durant tot el dia, però en general va estar molt bé."




Óscar Jiménez , Laura Garcia, Nil Lopez i Joan Barrabino

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.