dijous, 31 de gener del 2013

Tot un trimestre treballant a "Somnis"

Som alumnes de 3r d'ESO que hem estat treballant durant un trimestre i mig en l'optativa de Revista. Ens ha semblat entretinguda i interessant perquè em sabut més sobre el nostre voltant i el món social.
Hem trobat informació sobre certs temes més concrets. Per exemple, uns companys nostres han estat publicant cada setmana una recepta nova i això ha fet que coneguéssim nous menjars. Hem après com fer una entrevista i com entrevistar a aquella persona. Definitivament, hem conegut i après noves coses. 

A principis de l'optativa va ser una mica espès, ja que no teníem idea de quins temes tractaríem, com redactar-ho tot, etc.. També vam tindre problemes a finals de l'optativa, perquè se'ns acabaven les idees de què publicar. L'hora de buscar informació també teníem problemes perquè no sabiem per on buscar-la. Després de tot, ens n'hem sortit com hem pogut.

En aquesta optativa s'ha de treballar per parelles. És molt important treballar en equip, ajudar-se entre si, estar atents al que estàs escrivint i treballant. També cal fixar-se molt en les faltes d'ortografía, si les frases que fas estàn ben costruïdes, I tenir pàciencia en tot el que fas.

En conclusió, ha sigut una optativa en la qual s'ha de treballar i bastant entretinguda. Hem après coses noves, com expressions, fer entrevistes, millorar un xic l'ortografia. També hem après a fer servir el bloc i les seves eines, ja que abans hi havíem entrat, però no per treballar-hi.


Mar Martínez, Claudia Esparza i Marta Sánchez.

20 comentaris:

  1. Per a mi aquesta enquesta ha estat correcte i personalment m'ha agradat.

    ResponElimina
  2. Els resultats de l'enquesta per mi han sigut una mica penosos , perque hi ha molta gent de l'institut que no coneix el bloc, que hi ha gent que ho mira per l'agenda virtual, que ho veu molt poques vegades a l'any i diu la gent que el model del bloc pot estar-hi millor.

    ResponElimina
  3. Aquesta enquesta no ha anat com jo esperava, ja que els resultats no m'han semblat bons com jo m'esperava, tant global com la part de cuina ja que era lo que nosaltres escrivíem en aquest bloc.

    ResponElimina
  4. La gent de l'institut no coneix gaire el blog del seu propi institut, i si el coneix passa bastant d'ell, hi ha sobre molts han mentit sobre si el coneixen o no.

    ResponElimina
  5. No estic d'acord amb els resultats de l'enquesta. No em crec que tanta gent no coneixi bloc. Crec que molta gent a mentit en l'enquesta si coneixan bloc o no

    ResponElimina
  6. Jo crec que el resultats de les enquestas podrien haver estat millor per que no es normal que 133 personas no coneixin el bloc.

    ResponElimina
  7. En aquesta enquesta molta gent ha posat el que ha volgut contestar, som moltes persones en aquest institut i 133 no coneixen el blog de somnis i 200 persones sí, però segur que ès per l'agenda que hi ha al bloc.

    ResponElimina
  8. En la meva opinió, l'enquesta no ha estat molt bona ja no m'esperava que tant poca gent coneixes la pàgina. Somnis es un bloc que està molt bé i que es mereix la pena ser visitar diàriament, ja que hi ha informació variada. Encara que el bloc podria millorar m'ha agradat molt participar en aquesta optativa.

    ResponElimina
  9. Jo, en aquesta enquesta esperava que hages estat més bona, ja que ens esforcem a fer escrits a Somnis perquè la gent hi entri més. Somnis, en general està bastant bé i pots saber més coses sobre cultura, cuina o esports.

    ResponElimina
  10. Estic d'acord amb la redacio que han fet les meves companyes, sobretot ajudar-se entre els companys i tenir pensat el tema en el que voleu treballar.

    ResponElimina
  11. L'enquesta a sigut una mica pèssima ja que hi havia molta gent que no s'havia que era, i m'ha fet una mica de pena ja que hem estat un trimestre i mig treballant per l'institut i tots els alumnes, aquesta optativa està bé, encara que no la recomanaria.

    ResponElimina
  12. la enquesta a han malament,la gent tindria que posar-se mes en aquesta pàgina, ja que es interessant i entretenida. No només es l'agenda del curs per mirar els deures, si no que també hi han bastants articles que podrien de ser d'ajuda en algun moment.

    ResponElimina
  13. Opinió personal
    Estic dacord amb tot l'article, lo bo d'aquesta optativa a sigut que gairebé no ens hem emportat deures per a casa hi ha sigut bastant entretinguda.

    ResponElimina
  14. En aquest article t'explica ho que hem fet al llarg del trimestre i mig, que hi ha vegades que nop sabem que posar, que es molt dificil ser escritor de un bloc, perque hi tens que corregir totes les faltes. aquest article ho diu tot

    ResponElimina
  15. Aquest article esta molt bé, ja que gairebé tot el que explica és cert. aquesta optativa m'agradat molt.

    ResponElimina
  16. en aquest article em sembla be aquesta optativa estic content amb tots

    ResponElimina
  17. opinió personal
    És d'acordar amb l'article. Lo bo és el que aquesta optativa Que no questa res i no envien deures

    ResponElimina
  18. Jo estic d´acord amb l´article que han fet les meves companyes,aquesta optativa al principi era molt avorrida però desprès ja va ser mes entretinguda i divertida, i gràcies a aquesta optativa he après bastants coses, com per exemple treballar en equip, a fer entrevistes...

    ResponElimina
  19. Em sembla bastant malament el resultat de les enquestes, ja que hem estat treballant tot un trimestre i mig a la web i hi ha gent que no te ni la menor idea del blog del seu propi institut. M'agradaria que la gent fos una mica més "educada", de mirar algun cop el blog, ja que hi ha gent que potser no s'ha deixat la pell en aixó, però que ha estat treballant dia tras dia per poder millorar tots els continguts. I sobre el texte està bastant bé, s'explica molt específicament el que s'ha fet durant tot aquest temps.

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.