dimarts, 8 de gener del 2013

Comenius motiva

Comenius és un programa educatiu internacional d'àmbit europeu en què participa el nostre institut juntament amb altres d'Alemanya, França i Anglaterra. Suposa l'oportunitat que fins a 24 alumnes puguin fer un intercanvi lingüístic. L'eix principal d'aquest projecte es la sostenibilitat. L'objectiu és que generacions futures puguin gaudir de recursos dels quals avui dia nosaltres no disposem. 
Comenius té una serie d'objectius, que són els següents:
-Millorar i augmentar la mobilitat dels alumnes i de l'educació a la UE.
-Progressar en l'aprenentatge d'idiomes, tècniques d'aprenentatge i pràctiques d'ensenyament.
-Millorar la qualitat del professorat.
Prioritats: 
-La motivació per aprendre a aprendre habilitats.
-Les competències claus: aprenentatge, reforçar la creativitat i la innovació.
-La gestió escolar.
-La participació en el esports.
Hem fet una entrevista a la Solange i a la Berta de 1r de Batxillerat. En el projecte Comenius hi ha  quatre  escoles  de diferents països que fan un projecte en comú. Ens han explicat que han volgut participar en el projecte ja que es un programa intercultural. L'anglès a algunes persones els ha suposat un obstacle i a altres persones, no. S'han presentat ells mateixos, però hi ha hagut 3 persones que han quedat fora del projecte perquè no hi havi prou places.
La Solange, que ha guanyat el premi de l'eslògan ens ha dit que no s'ho esperava per a res guanyar el premi, ella pensava que guanyaria un company seu. Encara no ha fet servir el seu premi, que són 50€ per gastar en material de l'Abacus. Per fer l'eslògan no es va inspirar en res.
http://comeniusinspremiademar.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.