divendres, 2 de març del 2012

No tot ha de ser en blanc i negre, pot ser gris!

Què ha passat amb el respecte mutu entre el professorat i l'alumnat?
Des de ja fa molt de temps, hi ha hagut el grandíssim problema dins de l'àmbit de l'educació: el respecte, aquell sentiment que es té per una persona, pels seus mèrits o simplement per l'edat. Tant els professors com els alumnes cada vegada empitjoren més i més, ser professor avui en dia tan sols et pot portar a dos camins en l'educació: el bo i el dolent.
El camí bo és aquell on no tens problemes amb els alumnes i tot va com anell al dit. Però si et trobes amb el camí dolent, ja et pots preparar a trobar-te alumnes que t'interrompen les classes, et fan bromes de mal gust i, fins i tot, arribes a tenir problemes, i no tan sols amb ells, sinó també amb els seus pares! En definitiva ser professor és tot un misteri: mai saps el que et trobarás...!
Però, de fet, no tan sols els alumnes som els dolents de la pel·lícula, sinó també patim pel descontrol d'alguns.
De fet, tant uns com els altres tenen les seves dificultats, opinions, crítiques o, fins i tot, experiència sobre aquest tema, però...
Arribarà algun dia en el qual es posi ordre en l'assumpte?
Això no ho sabem encara, però el que sí que crec que hem de fer entre tots és posar-hi un límit, en el qual no ens n'anem a l'altre extrem, com les antigues classes, en les quals els professors podien pegar els alumnes, ni tampoc a l'altre extrem en les qual un professor sigui agredit per un pare. Però, definitivament, tot això encara està molt lluny de les nostres mans.

Erika Kirigins, 3F.

2 comentaris:

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.