dijous, 29 de març del 2012

La gran pedalejada


El passat dimarts dia 27 de març, els alumnes de 1r de Batxillerat de l'institut Premià de Mar van fer una sortida en bicicleta al Bosc Vertical, situat a Dosrius-Canyamars. Els ciclistes es van trobar a la porta de l’edifici Serra de Marina i van portar a terme el recorregut anant pel passeig marítim direcció Mataró i després continuaren per la riera d’ Argentona.
El camí d’anada va ser feixuc però la gent anava tirant força bé pensant que a l'arribar allà la recompensa seria bona. Tenint forces, els ciclistes després de fer una pausa, menjant alguna cosa, varen dedicar-se a l’aventura. El Bosc Vertical consisteix en vàries activitats a l’aire lliure, com tirolines, lianes, ponts, passarel·les, xarxes..., hi ha diversos nivells. Més tard, quan varen acabar de fer els circuits, van menjar alguna cosa per reposar energia per fer el viatge de tornada.
Tothom va quedar força cansat, però l’excursió va ser molt divertida.

Georgina Tur, 1r de Batxillerat

3 comentaris:

  1. UOOOOOO! Super ja veig que us ho vau passar genial!! :D molts petonets per a tots i que vagi genial! Joan Marc si fas classe a algú que anés al Cristòfol l'any passat (es a dir que jo conegui) dona records de part meva!!
    Haha petonets des de Dinamarcaaa!

    ResponElimina
  2. La primera foto del "reportatge" és la del director contra les cordes... És algun missatge subliminal?
    Fora bromes. Tot va anar molt i molt bé. Nomes dues o tres caigudes, bon temps, molt grata companyia i uns 23/24 Km d'experiència ciclista per tota la vida!!!
    Espero que per ningú siguin els últims...

    ResponElimina
  3. jaajajja va estar molt beee, pero em vaiig cansar massa jajajaj

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.