divendres, 30 de març del 2012

Excursió al Cosmocaixa

El passat divendres 23 les classes de 3r D, E i F van fer l'esperada primera sortida del curs, va ser al Cosmocaixa. El dia abans, hi havien anat els grups A, B i C.
Després del viatge en autobús i d'esmorzar, van començar les activitats programades.
Una d'elles va ser recórrer pas a pas l'evolució de les espècies, des del l'inici de la vida fins a l'actualitat, seguint l'ordre d'esdeveniments i fets que ens han portat al nostre present.
Mentre un dels dos grups de treball realitzava aquesta activitat, l'altre grup responia un qüestionari sobre diferents temes que van haver de cercar al museu, tot llegint la informació dels panells i pantalles per després contestar les diverses preguntes sobre les cèl.lules, l'ADN o cientifics i investigadors com Lamark o Darwin.
Abans de canviar el torn entre els dos grups, van reunir-nos tots a la sala Omega, on ens van fer una conferència sobre el so, les ones sonores i com es transmeten. A continuació, vam poder participar en diferents experiments on ens van ensenyar com actuen les ones i els cossos. Després de fer totes les activitats, vam poder estar al museu pel nostre compte durant uns vint minuts que vam aprofitar per observar la resta d'experiments que hi ha, són molts, curiosos i divertits.
Informa: Ariadna Sans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.