dijous, 16 de febrer del 2012

Els alumnes de 1r d'eso reciten poemes a les escoles de primària de Premia de Mar

Aquest any, els professors de català a les classes de 1r A, B i C, Joan Marc Ramos i Teresa Farreny,, ens han fet fer un recital de poemes davant els nens de sisè de quatre col.legis de primària: el Montserrat, el Santa Anna,el Sant Cristòfol i la Lió.

Tots els nens hem estat molt nerviosos ja que alguns érem molt vergonyosos, i encara més davant dels nens de sisè que alguns ja es coneixien des de fa anys. El divendres 3 de febrer vam fer l'assaig general i ens va anar molt bé a tots menys alguns que no s'atrevien a recitar-lo. El dimarts 7, els alumnes de 1r B i C vam fer el recital a davant dels nens de sisè del Montserrat i el dimecres 8 vam fer un altre recital a la Lió. Els recitals van anar molt bé, però alguns nens i nenes, mentre recitaven, es posaven a riure dels nervis.
Informa: Ricard Castilla (1r B)

40 comentaris:

  1. Nosaltres vam recitar el Poll i la Puça i ens va agradar molt de fer-ho perquè la gent va riure amb el nostre poema.
    Zakarias Victor i Bryan

    ResponElimina
  2. Alguns companys no ho van fer gaire bé, però finalment el que compta és que ens vàrem divertir molt i va ha quedar molt bé.
    Gràcies als que heu vingut.

    Noel i Alejandro

    ResponElimina
  3. POEMA LA SANTA ESPINA
    Nosaltres som el Marc Navarro i el Marc Fernandez.
    Ens va agradar recitar el poema però ens vam posar molt nerviosos.

    Gràcies a totes les escoles per haver-nos escoltat.

    ResponElimina
  4. A nosaltres ens va agradar molt,vàrem tenir vergonya en recitar al davant de les nostres escoles i els altres nens i nenes de sisé, però al final ho vam aconseguir.
    Moltes gràcies per estar presents i escoltar-nos.


    Yousra i Luz

    ResponElimina
  5. Ens ha agradat molt recitar el poema de la Fageda d'en Jordà i també els poemes de tots els companys han estat molt bé.
    Maria,Paula i Camila.

    ResponElimina
  6. La experiència de recitar un poema devant de gent, de la que potser anèvem a la seva escola, es una experiència enrequeidora per nosaltres i per la gent que ens escoltava. Hi havia que ho va fer molt bé, altres que no gaire, i altres directament no van recitar... Probablement, la vergonya es la que més present va estar, gent, com diu el Ricard que fins i tot es reia, i aixó encara que no va quedar bé, va ser divertit. A mi personalment, ha fet que a les dues actuacions, una rere l'altra volgués superar-me i així va ser, a la primera la vergonya em va superar a mi, i vaig oblidar, fins i tot, alguns versos, però a la segona, penso que em va sortir molt millor. Esperem Joan Marc que fem una altra activitat com aquesta.

    Victòria Ardiles; 1erA

    ResponElimina
  7. Crec que va ser molt bona idea això de fer el recital de poemes als nens i nenes de sisè, per tal de donar-los seguretat en allò que ells faran l'any segënt. Encara que alguns ens posessim molt nerviosos a l'hora de recitar-lo, va valdre la pena, perquè tant els de sisè com nosaltres vàrem apendre molt.

    Palmira Sabaté

    ResponElimina
  8. Amb aquest recital poetic he aprés de que quan recitem un poema no hem de tenir vergonya,hem d'estar concentrats i hem d'estar seriosos. Aquesta activitat jo penso que ha sigut força bona, per practicar la vergonya, la seriositat i la concetració.
    Raul Barranco

    ResponElimina
  9. Està molt bé perquè tots ho hem fet bé i també tots hem estat nerviosos i a mi m'ha agradat molt parquè va ser divertit .
    Hajar El Aloui

    ResponElimina
  10. Ha sigut una experiència nova ja que molts de nosaltres venim de sisè i no ens coneixíem. Trobo que aquesta es una molt bona experiència. Crec que s'hauria de fer per els de primer de l'any que be i nosaltres també veu-rels i reconeixerem els errors. Jo convido els de l'any que be a que també provin aquesta experiència.
    Júlia Messeguer Pérez (1rC)

    ResponElimina
  11. Aixo de fer poemas a sigut molt divertit an abut algunes cagadas pero a mi em feien molta gracia

    Marc P€r€z :)

    ResponElimina
  12. m'ha agradat molt participar en el recital de poesia i aixó m'ha ajudat a no tenir una mica meny de vergonya a l'hora de recitar o parlar en public ami m'ha agradat molt fer aquest recital de poesia m'ho he passat molt bè. XD

    ResponElimina
  13. aquest recital m'ha agradat molt i m'ho he passat molt bè pero a l'hora de recitar em costavaa molt perquè tinc molta vergonya peró al final em va sortir ve junt amb Alba i la Valentina que son les 2 persones que van estar amb mi a l'hora de recitar la poesia.




    Ainhoa Albaladejo 1rA

    ResponElimina
  14. La poesia agrada a molta gent. El nostre recital m’ha agradat molt perquè així les següents vegades no tindre tanta vergonya davant del públic, per recitar, o parlar de alguna cosa, es com una practica mes per seguir en davant en el teu camí, tot i així que o faré moltes mes vegades, em serveix per cada cop aprendre mes.

    Jairo Mirón Mercedes 1rA

    ResponElimina
  15. La experiència de recitar un poema devant de gent, de la que potser anèvem a la seva escola, es una experiència enrequeidora per nosaltres i per la gent que ens escoltava, crec que va ser mol divertit y que tindriam que tornar a fero,
    tambe m'ha ajudat a no tenir una mica meny de vergonya.



























    CAMILO 1ºA >_<

    ResponElimina
  16. Ha estat molt be tot i que les meves companyes i jo teniem molta vergonya.
    Lucila Perez

    ResponElimina
  17. Aquesta experiencia ha estigut molt bé, ja que era, potser per tothom, un del primers cop que recitabem un poema.
    M'hauria agradat que recitessim el poema a la meva escola, però de totes maneres ho em passat molt bé.

    Gracies a Joam Marc Ramos i als prefessors de català, que han sigut els que ho han preparat.

    Noelia Nistal García. (1rC)

    ResponElimina
  18. Reconec que la idea del recital em va espantar bastant, per no dir molt, perquè ho paso fatal davant la gent. Al veure el llarg, llarguíssim, poema que ens esperava a l'Ainhoa, a la Valentina i a mi, encara em va agafar més por a no aprendreme'l, a posar-me nerviosa o quedar-me en blanc. Però al llegir-lo em vaig emocionar, ja que sóc catalana i sé tot el que aquest poema explica. Crec que va anar prou bé, l'últim recital, perquè del primer no es pot dir el mateix, però, tot i així les ganes mai van faltar. L'experiència ha estat molt divertida!

    Alba Bras Saigner 1rA

    ResponElimina
  19. En el meu punt de vista els primers recitales que vam fer estavam tos una mica "flans"...
    En primera idea quan ens van dir que teniem que fer això, tothom ens vam quedar una mica bocabadats pensant sempre en negatiu. Però despres sincerament ens va sortir a tots força bé! (però pensant alhora del recital, en tot ho contrari) Va ser una bona esperiencia amb moments: graciosos, nerviosos, de desesperació per no haver-se estudiat el poema...
    PD: Desde mi volia demanar disculpes als alumnes de l'escola Santa Anna de Premià de Dalt, per que en el moment de recitar el grup que estava format per el Francisco L, el Raül i per mi, no sé si és per els nervis que ens vam estar rient, i també als tutors de l'escola i del INS.
    Àlvaro Chaves 1erA.

    ResponElimina
  20. Recitar un poema davant de força gent tot i passar bastanta vergonya va ser una experència entretinguda i divertida. Espero que fem més activitats d'aquestes.

    Judit Lirio; 1erC

    ResponElimina
  21. Va estar molt be perquè vam tindre que aprendrens els poemes de memòria i superar la vergonya que teniem a l'hora de recitar.

    Ariadna Gómez 1ºC

    ResponElimina
  22. Aquest recital a estat bé, el que pasa es que amb la vergonya, els nervis.. jo al menys em vaig oblidar d'alguns versos i vaig quedar una mica malament.. encara que va pasar això em va agradar l'esperiència i la tornaria a repetir per millorar encara més.

    Cynthia Velazquez Palmero [1er A]

    ResponElimina
  23. recitar davant de molta gent fa molta vergonya, encara que sigui la teva tercera vegada, però, aixì es com et treus la teva por i la teva vergonya. Cada vegada vas aprernent més encara que no t'agradi. Penso que ha sigut molt deivertit.

    ResponElimina
  24. recitar davant la gent, fa vergonya, encara que no sigui la primera vegada,però a l'hora és la millor manera de perdre la vergonya. Penso que ha sigut molt divertit.

    Zohra Aboulfounoun.

    ResponElimina
  25. La idea de haver de recitar un poema davant de tanta gent pot fer angoixa a algunes persones però a la vegada pot enriquir a unes altres.
    Al començament la idea de recitar un poema no va ser la millor del món, però després, un cop vaig veure el poema, el vaig treballar i vaig recitar-lo, la veritat és que em va agradar. Encara que també em vaig posar nerviosa.
    L'experiència de fer un treball col·lectiu amb dues classes més ha sigut agradable, si més no a mi m'ha fet reconèixer que encara que no siguis amiga de tots, segueixes sent una companya més.


    Mar Gómez 1rA

    ResponElimina
  26. Que hem va semblar? va estar molt bè! tot i així alguns van tenir vergoña,i no li sortien les paraules...peró en cuant la activitat tot va anar bastan bè, vueno...la primera recitada no!pero la segona una mica millor!i suposo que si fem alguna altre activitat en public ens anirá millor!!

    edgar navarro lopez:)

    ResponElimina
  27. M'ho he passat molt be resitant el poema encara que la vergonya hem va jugar una mala pasada.Em va fe gracia retrovarme els amics de l'any passat,gracies
    Javiera Vilches 1·C

    ResponElimina
  28. Per a mi a sigut una molt bona expereiència perquè he perdut la vergonya a recitar un poema deveant de molta gent. M'agradat molt això de recitar un poema, encara que estava nerviós.

    Alex Diaz

    ResponElimina
  29. M’ha semblat una experiència nova perquè mai havia recitat un poema davant de molta gent. M’ha tret la i ja no tinc vergonya

    ResponElimina
    Respostes
    1. m'he equivocat: m'ha tret la vergonya *
      Agustin 1ºC

      Elimina
  30. Aquesta experiencia va ser molt bona.Vaig apendre moltes coses. Encara que em va fer molta vergonya em va agradar. Recitar els poemes ho faria una altra vegada perque va ser molt divertit.
    Gràcies.

    Merce Alsina.

    ResponElimina
  31. Recitar els poemes ha estat bé, encara que tenia molta vergonya.
    Però ara ja no tindre tanta vergonya a parlar devant de tanta gent.

    Cèlia Figueroa.

    ResponElimina
  32. Feb 21/2/2012 19:36 PM

    Va estar bé el recital poètic,però en el que ho vam fer aquí
    em vaig quedar en blanc.Però graciès a tornar-ho a fer ja em va
    sortir bé del tot

    Marc Redondo 1rB

    ResponElimina
  33. Ha sigut una experiència recitar el poema davant de la gent després de les vergonyes però el que m'agrat més és anar a escoles i que les escoles vinguin al nostre institut crec que ho hem fet de primera o sigui força bé. Ha sigut molt divertit i espero que es pugui fer l'any que vé !!!!!!!!

    ResponElimina
  34. M'ha agradat bastant ja que això es una cosa nova que hem fet tots. Ha sigut divertit i molt diferent. Ha estat una de les activitats mes entretingudes.

    ResponElimina
  35. Jo crec que ha estat bé perquè hem reforçat la memòria i hem après a vocalitzar millor

    Eloi Salat

    ResponElimina
  36. ouassim essabahi.

    El que el Joan Marc ens a fet fer crec que a servit de molt perque ha estat molt bé per la vocalització, el refrescament de memòria, per no tenir tanta vergonya davant dels nostres companys etc...

    ResponElimina
  37. Vam recitar el poemes bé el uqe ens va fe perdre el ritme va ser la vergonya!

    Sekou Fofana

    ResponElimina
  38. Va estar molt bé el recital,però tots teniem que millorar en al-
    guns espectes del poema:recitar millor,anar més lent i l'entonació més forta;però tots vam superar una prova,la
    vergonya

    ResponElimina
  39. L'ENHORABONA, alumnes de primer! Tot un encert que mereix un gran agraïment, Joan Marc i Teresa!

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.