dimecres, 27 d’abril del 2016

CRÒNICA DELS PREMIS LITERARIS DE SANT JORDI 3r ESO

L'acte va començar, amb una breu benvinguda a un artísta cinètic, en Jordi Pericot. Els dies 10 i 11 de maig anàrem al museu d'Art Cinètic Jordi Pericot, a Masnou. En Jordi ens va venir a veure, perquè entre totes les classes de 3r d'ESO vam fer tres quadres cinètics. Els alumnes de 3r li vam fer un petit vídeo que recollia les diferents etapes de la seva carrera professional com artista cinètic.



Agustín Sisti amb el diploma.
Un cop finalitzat l'acte d'en Jordi, va començar l'entrega de premis literaris de Sant Jordi. Les categoríes eren; prosa i poesía, en català i castellà. Una categoría única per a l'anglès i el francès.

Alguns dels guanyadors del concurs van ser: l'Oscar Tortosa, en Joan Lecha o la Sarah Nogués. Es van repartir primers premis i accèssits.




Enguany celebrem les efemèrides de les morts de Llull (700 anys) i Cervantes (400 anys).

En commemoració de Llull vam escoltar un poema d'Amic e Amat, i en record de Cervantes alguns alumnes van decidir fer-li un homenatge. Un grup de tres alumes van fer un rap molt original explicant diferents etapes i anècdotes de la vida de Cervantes.Uns altres van fer un prezi on també hi havia informació sobre ell.



Article escrit per: Armand Suárez, Sara Marín, Sabrine Nouach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.