dimecres, 9 de març del 2016

ANALITZEM ALGUNS SEGMENTS SOCIALS DE L'INSTITUT

Els més aplicats de l'IPM

Els més estudiosos del IPM normalment es troben a la biblioteca del centre. És un grup de poques persones que es reuneixen per estudiar, fer deures, etc... Són els típics que porten ulleres, treuen bones notes i són aplicats en els estudis. La seva actitud a classe és molt bona ja que sempre estan atents, fan els deures, no contesten als professors i es porten bé. Els seus hobbies solen estar relacionats amb la lectura i els jocs matemàtics (com per exemple el cub de rubik). La seva vestimenta és simple: duen texans i polo. Els altres compamnys sovint no els tracten gaire bé.
Els "Freakis" de l'IPM

Els "freakis" són un grup de persones que els agrada jugar a videojocs. Normalment són respectuosos amb els seus companys i en els seus temps lliures solen jugar a videojocs i mirar sèries d’anime (com One Piece o Naruto). Alguns són bastant estudiosos però d'altres ho suspenen tot.

Els “xungos” de l’IPM

A l'institut de "Premià de Mar", hi ha un grup de nois que no només vénen a l'institut a estudiar... Fins i tot alguns ni tan sols estudien. I aquest grup està format per nois i noies que es dediquen a fer tot tipus de coses que no siguin estudiar com ara: tractar malament els professors, fumar al pati i a la sortida, barallar-se, molestar els més "freakis", i fins i tot es droguen.

Descripció: vesteixen amb xandall, dessuadores sobre d'altres dessuadores, són addictes al tabac (entre altres coses) i desobeeixen les normes de l'institut. La majoria de nens els temen i eviten tenir cap problema amb ells.

ALUMNES DE L'OPTATIVA DE REVISTA
Article dirigit per Ray Alton Huapaya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.