dimarts, 2 de juny del 2015

Inside out, fes volar la teva imaginació

Laia Ariza i Isra Amazghar 

La pel·lícula explica la vida de Riley, que ha de deixar la seva vida en el Mitjà Oest perquè el seu pare acoconsegueix una feina a Sant Francisco. Riley serà guiada per les seves emocions: Alegria (Amy Poehler), Por (Bill Hader), Ira (Lewis Black), Fàstic (Mindy Kaling) i Tristesa (Phyllis Smith) que es troben en el centre de control de la ment de Riley i l'assessoren en la seva vida quotidiana. Riley i les seves emocions s'esforcen per adaptar-se a una nova vida a San Francisco, però la confusió s'apodera de les Casernes Generals, quan Tristesa accidentalment fa que ella i Alegria es perdin, dins la Ment de Riley. Tot i que la Alegria, l'emoció principal i més important de Riley, tracta de mantenir les coses en positiu. Les altres emocions no es posen d'acord en la millor manera de desplaçar-se en una nova ciutat, una nova casa i una nova escola; mentre Alegria i Tristesa caminen per la Ment de Riley (incloent "Memòria a llarg termini", "Imaginolandia" i "Produccions de Somnis"), en el procés de lentament descobreixen el costat brillant de la vida.
Al cinema d'animació no existeix cap moviment real per enregistrar, sinó que es produeixen les imatges  mitjançant dibuixos, models, objectes i altres múltiples tècniques, de manera que, en projectar-se consecutivament, es produeixi la il·lusió de moviment. És a dir , que mentre en el cinema d' imatge real s'analitza i descomposa un moviment real, al cinema d'animació es construeix un moviment inexistent en la realitat.
La pel·lícula encara no és a les pantalles, però només veient l'argument pensem que pot ser una bona pel·lícula per veure a casa amb la família, ja que es per a tots els publics, preferent ment per a menors d'edat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.