dimarts, 21 d’abril del 2015

Iconic Barcelona: moda d'aquí


Foto: El Mundo Empresarial
Sanae Anzaoui i Fatoumata Camara

Iconic Barcelona era una marca de moda produïda localment a Barcelona, ​​que promociona joves dissenyadors de moda. La firma, que treballa sota el concepte Slow Fashion , defensa la necessitat de vendre productes de proximitat per respectar el medi ambient i ajudar a reactivar la indústria tèxtil a Catalunya . Iconic Barcelona era una marca que participa en totes les fases del procés de creació de moda: disseny , producció i venda, però d'una forma diferent i innovadora .

Des de la creació de la marca , Iconic Barcelona ha realitzat diverses col·leccions seguint la seva filosofia de promocionar un concurs de col·leccions de moda de dissenyadors independents. Cada mes es dóna a conèixer la inspiració de la col·lecció que es volia crear a ICONIC i aquells dissenyadors interessats a participar feien arribar les seves propostes de disseny. De les peces més votades pel públic es realitzava  un prototip, i un cop vota feien una producció limitada que es posava a la venda a la web, en botigues multimarca i en showrooms (sales d'exposicions). Per internet, a través de la seva botiga online i en botigues multimarca.
Iconic intentava reinventar la forma de vendre moda fent que el client es trobsi immers en una experiència de marca única, incorporant elements que expliquin una història més d'altres elements d'entreteniment, que aporten diversió i descobriment al procés de compra del producte.
Iconic ha participat en les tres edicions passades del 080 Barcelona Fashion Week , dins de les botigues emergents, i ha coorganitzat  la sala Moda BCN. A més, Iconic ha dissenyat els uniformes de l'Hotel W Barcelona.

Però avui en dia  Iconic Barcelona va surti del mercat per causes anònimes. Es va associar amb 080 Barcelona Fashion per augmentar les vendes i per crear noves col·leccions. Per tenir més informació sobre aquesta creació entre Iconic Barcelona i 080 Barcelona Fashion , la pots trobar en: Fashion-Barcelona










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.