Es diu look casual la roba que portem dia a dia, aquell estil que ens serviria per anar a classe o a la feina. Aconseguir aquesta aparença no significa deixar de banda anar a la moda o lluir molt. Estil casual és un estil que s'utilitza per vestir-te d'una manera més informal, més ben dit per estar d'una manera més còmoda.
Es un estil bastant juvenil. Consisteix en la combinació de peces de roba esportiva amb altres d'aire més seriós. Com el seu propi nom indica, és un estil en el qual preval la improvisació per vestir en qualsevol ocasió quotidiana. El 70% de la població utilitza aquesta manera de vestir, perquè resulta molt mes còmoda i no cal pensar com combinar les peces.
Una dissenyadora d'estil casual és Stella McCartney: És una dissenyadora britànica, lluitadora pels drets dels animals i per la sostenibilitat. És la segona filla de l'exBeatle Paul McCartney i de la fotògrafa Linda Eastman. Funda la seva pròpia marca, "Stella McCartney" l'any 2001, i és una ecologista compromesa. La marca actualment compta amb 33 botigues i les seves col·leccions es distribueixen per més de 70 països.
Elio Motors és una petita companyia estadounidenca fundada el 2008 per l'enginyer Paul Elio. Fa uns mesos va anunciar la intenció de produir en sèrie un petit tricicle ecològic: el P4. És el seu primer vehicle. La seva filosofia és merament urbana i ecològica. En coneixem alguns detalls i entre els més característics, la firma destaca que serà menys contaminant que una vaca.Comparar una vaca amb un vehicle és una cosa curiosa però no per això ha de ser certa. Segons Elio Motors, una vaca produeix uns 110 kg de metà (quasi 2.200 kg de CO2) a l'any, que emet en forma de ventositats.
En canvi el P4 té un consum mig de només 2,4 l/100 km. i porta un motor de tres cilindres amb 900cc . La seva potència se situa al voltant de 55cv, amb la qual cosa aconsegueix arribar de 0 a 100 km/h en 10 segons. No són xifres d'esportiu, però sí pròpies d'un vehicle mitjà actual. Té un pes de tot just 343 kg. No faran falta molts cavalls per aconseguir unes prestacions dignes. La firma pretén llançar-lo l'any que ve, amb un preu de sortida molt ajustat de només 6.800$ (4.900 €) i diuen que compten amb més de 14.000 peticions en ferm.
És un vehicle petit per dins, amb tot just quatre metres de longitud i 2,80 metres de distància entre eixos. El P4 té un disseny aerodinàmic inspirat en una llàgrima, està dissenyat per a albergar dues persones d'1,85 m. d'alçada i amb un pes de fins a 100 kg. assegudes en tàndem. El fabricant diu que han realitzat proves amb persones de fins a dos metres i 165kg, i van ser satisfactòries. Equipa 3 coixins de seguretat i una gàbia reforçada similar als cotxes de competició, per assegurar la seguretat dels seus ocupants.
Una manera de seguir la moda? Ser diferents? Copiar algun company o algú a qui admirin? Són molts els motius que porten als joves a demanar als pares per fer-se un forat al cos, altrament conegut com a pírcing.A Catalunya, hi ha una normativa que regula aquestes pràctiques i qui s'hi sotmet hauria de signar per escrit un consentiment informat que ha d'indicar, entre d'altres, en què consisteix el pírcing, quins riscos i complicacions comporta, possibles contraindicacions, quins productes i materials es fan servir i quines cures necessita.
Evita riscs innecessaris
Si has decidit de fer-te un pírcing, consulta-ho amb el metge. Hi ha gent que té problemes de salut o contraindicacions que poden afectar la cicatrització. A més a més, la perforació de la pell trenca la barrera de protecció natural del cos humà i això pot provocar l'aparició d'infeccions. Per una altra banda, has de triar un bon perforador, perquè sense mesures profilàctiques correctes poses la salut en risc.
Què pot causar?
Poden ser un punt d'entrada de bacteris i virus patògens. Hepatitis B i C, sida i infeccions de l'endocardi han estat descrites com a conseqüència dels pírcings. També reaccions al·lèrgiques al metall de les arracades. I proves mèdiques com ara la ressonància magnètica poden veure's afectades
Aquest diumenge, 8 de febrer, a Staples
Center Los Ángeles. Es van celebrar la
57 edició dels Grammy. En aquesta es van repartir gallardons en categories molt
diferents, des de interpretació a composició, millor producció, millor so...
Sam Smith es va lluir amb quatre gramòfons,
encara que el premi al àlbum de l’any se’l va emportar Beck. Sam Smith es va
emportar els premis a cançó de l’any, amb StayWith Me, a millor artista nou i a millor àlbum vocal de pop amb el seu nou
disc In the Lonely Hour. La millor
actuació solista de pop es va premiar a Pharrell Williams amb Happy. I finalment, per altre banda es
va premiar a Beyoncé per la millor actuació de R&B amb Drunk in Love.
La 57ª edició dels Grammy, potser els que opten més categories de tots els
existents en el món de la música. Deixant grans moments memorables sobre
l’escenari Katy Perry i Beyoncé competeixen per l’actuació més emotiva, a
l’hora que en la catifa vermella, la cantant de Single Ladies s’enfronta a la
seva pitjor enemiga Kim Kardashian en un duel d’escots on Madonna mereix una
menció a part. Es van quedar fora Katy
Perry i Miley Cyrus que, per primer cop i en comparació amb els altres, van resultar modestes en els seus estilismes.
No per què fos la més guapa de la festa sinó perquè la
resposta al seu vestit “Princesa de xiclet de fresa” la comparaven amb les
nenes que celebren la festa dels quinze , un “Sweet Sixteen” a lo llatí-americà.
Va ser un gran incompresos perquè Rihanna no podia veure’s més guapa jugant amb
els volants i els fotògrafs farts de recrear-se amb Taylor Swift ho van agrair.
Sam Smith amb Stay With Me, la cançó que va guanyar més premis.
Parlem d'aquest llibre perquè és un llibre que estem llegint a l'assignatura de català de 3r d'ESO. Els autors són Lluís Llort i Oriol Malet.
Número 5. El submarí perdut és una novel·la d’aventures amb rerefons històric, d'un elevat ritme narratiu i molt d’humor. A més, inclou unes il·lustracions que tenen la capacitat de transmetre d’un sol cop d’ull el to retro de la part central de la història.
El protagonista és Nuno Peixoto, un jove científic portuguès, que rememora des del juny del 2007 les diferents aventures que hi van confluir el 2001 quan, seguint la pista d’una mena d’invent denominat “líquid transmatèric” va viatjar fins a l’illa de Madeira. Allà, ajudat per Agripina, una dona malcarada molt activa, tot i que era a punt de jubilar-se de la seva feina d'arxivera d’un diari local, va localitzar un petit bagul amb una agenda i unes bovines de cinta de magnetòfon.
Amb la informació aconseguida, Nuno va treure a la llum un sorprenent projecte secret que es va posar en marxa a l’illa el 1942, en plena Segona Guerra Mundial: una cursa entre sis submarins que havien de donar la volta al món. El guanyador també guanyava la guerra. Tant l’àrab egocèntric organitzador com els participants (representats d’Anglaterra, Japó, Alemanya, els Estats Units, Itàlia i Rússia) van tenir un paper molt menys transcendental del previst.
Tornant al 2001, Nuno decideix seguir una pista més, la que indica que un dels submarins es va perdre en ple desert marroquí i que amagava un petit tresor d’or i pedres precioses d’origen dubtós. Invertirà més de dos anys, tres expedicions i dos préstecs bancaris en la recerca del tresor, ajudat per alguns personatges entre els quals destaca Silvana Darinka, una jove de caràcter decidit que robarà el cor de Nuno.
El llibre és un relat bastant interessant sobre la recerca d’un tresor. Recomanem aquest llibre per a les persones que l'hi agradin els llibres de misteri i aventures.Esta molt ben explicat, encara que el llibe és una mica enrevessat a l’hora
de llegir-ho, perquè et va dient moltes dades diferents a la vegada. Però es un gran llibre. Té 304 pàgines, es pot trobar editat en cartoné o en rústica. L'editorial és Barcanova i està publicat en català.
El rotund èxit de la novel·la d'E.L. James i el seu alt contingut eròtic han convertit la pel·lícula "50 Shades of Grey" en l'esdeveniment cinematogràfic de la temporada, amb gairebé tres milions d'entrades despatxades en prevenda a tot el món . És l'esperadíssima adaptació al cinema d'aquest best-seller, que s'ha convertit en un fenomen mundial . Des de la seva publicació, la trilogia de "50 Shades of Grey" ha estat traduïda a 51 idiomes a tot el món i ha venut més de 100 milions de còpies tant impreses com digitals, i s'ha convertit així en una de les sagues més senyeres i ràpidament encastellades a la categoria de supervendes de tota la història .
Sinopsi:
Quan a l’estudiant de literatura Anastasia Steele li encarreguen que entrevisti en Christian Grey, un jove empresari d’èxit, es troba amb un home atractiu, seductor i també molt intimidant, que la deixa impressionada. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-lo, però de sobte s’adona que el desitja. Quan la parella per fi inicia una apassionada relació, les peculiars pràctiques eròtiques d’en Grey desconcerten l’Ana, que a poc a poc va descobrint els límits dels seus propis i més obscurs desitjos...50 Shades of Grey més fosques Intimidada per les peculiars pràctiques eròtiques i els obscurs secrets de l’atractiu i turmentat empresari Christian Grey, l’Ana Steele ha trencat la relació amb ell, per començar una nova carrera en una editorial de Seattle. Però el desig per en Christian encara domina cada un dels seus pensaments, i quan en Grey li proposa un nou acord, l’Ana no s’hi pot resistir. Reinicien la seva tòrrida i sensual relació, però mentre en Christian lluita contra els seus dimonis, l’Ana s’ha d'enfrontar amb la ira i l’enveja de les dones que la van precedir, i també ha de prendre la decisió més important de la seva vida.50 Shades of GreyAra, l’Ana i en Christian ho tenen tot: amor, passió, intimitat, benestar i un món d'infinites possibilitats. Però quan sembla que la força de la seva relació pot superar qualsevol obstacle, la fatalitat, la rancúnia i el destí es conjuren per fer realitat els pitjors temors de l’Ana.
Jamie Dornan i Dakota Johnson donen vida als protagonistes, Christian Grey i Anastasia Steele, personatges ja emblemàtics per a milions de lectors . Acompanyen Dornan i Johnson en el repartiment Luke Grimes en el paper d'Elliot, el germà de Christian; Victor Rasuk en el paper de Josep, amic íntim d'Anastasia; Eloise Mumford com Kate, la seva companya de pis i millor amiga; Marcia Gay Harden en el paper de la Dra. Grace Trevelyan Grey, mare de Christian; Rita Ora interpretant Mia, la germana de Christian; Max Martini en el paper de Taylor, guardaespatlles de Christian; Callum Keith Rennie com Ray, padrastre d'Anastasia; Jennifer Ehle com Carla, la mare d'Anastasia; i Dylan Neal interpretant Bob, marit de Carla. Està dirigida per Sam Taylor - Johnson i produïda per Michael De Luca i Dana Brunetti amb la col·laboració d'EL James, creadora de la saga. El guió el signa Kelly Marcel .
La matinada del dilluns 16 de febrer, en el Madison Square Garden de Nova York, els germans Gasol van fer història al convertir-se en els primers germans que juguen un All-Star com a titulars. El germà gran, en Pau, va jugar amb la conferència est; i el petit, en Marc, va jugar amb la conferència oest.
Una de les imatges que passarà a la història de l'NBA i del bàsquet espanyol és la imatge dels dos germans de Sant Boi saltant per agafar la pilota en el servei del principi del partit. Ara, el pròxim objectiu dels Gasol serà enfrontar-se en una final d’NBA lluitant per l’anell.
El partit el va guanyar la conferència oest, l’equip d’en Marc, per una avantatge de 5 punts gràcies a un espectacular Russell Westbrook, base dels Oklahoma Thunder i company de Kevin Durant, que va fer 41 punts. Una de les baixes a destacar va ser la de l’escolta dels Lakers Kobe Bryant.
Dissabte 7 de febrer va celebrar-se la XXIX cerimònia dels Premis Goya. L'Hotel Auditorium de Madrid va acollir una gala en què partien com a favorites La isla mínima i El Niño, que acumulaven el major nombre de nominacions.
Les travesses no van fallar i L'Illa Mínima ha triomfat: va emportar-se 10 premis dels 17 als quals optava (encara que només se'n podia emportar 16: feia doblet en la categoria de Millor Actor). El Niño s'ha alçat amb 4 goyes dels 16 als quals optava. La pel·lícula més taquillera del cinema espanyol,Ocho apellidos Vascos, s'ha endut tres, i Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo, dos.
El gran triomfador de la nit va ser, en tot cas, el presentador de la gala, Dani Rovira. I no només perquè va emportar-se el Goya al Millor Actor Revelació. Rovira va saber portar la gala amb un discurs divertit, amb molt d'humor i tocs de crítica i, al final de la gala, fins i tot va rimar un resum de l'acte. Només ha pogut eclipsar el gran discurs del Goya d'Honor, Antonio Banderas, recolzat a l'escenari per Pedro Almodóvar i al pati de butaques per Penélope Cruz. Amb Penélope Cruz va fotografiar-se i amb les imatges va estrenarcompte de Twitter.
Això sí, aquests XXIX Premis Goya van ser dels més llargs que es recorden. Estava previst que la cerimònia acabés a les 00.45, peròva prolongar-se una hora més, fins a finalitzar a les 1.47.
Novak Djokovic torna a guanyar l’Open d'Austràlia per cinquè cop succeint així l’anterior campió, el tenista suïs Stanislas Wawrinka. En aquest cop el serbi s’ha imposat a la final al britànic Andy Murray. Va ser una final poc disputada ja que Djokovic va imposar el seu joc des de el principi. D’aquesta manera, Andy Murray perd la seva quarta final al Melbourne Park. El resultat va ser de 7-6 (5), 6-7 (4), 6-3 i 6-0 en 3h.39'. D’aquesta manera Djokovic, que ja és número 1 del món, amplia el seu avantatge respecte dels seu perseguidors: el suïs Roger Federer i l’espanyol Rafael Nadal.
Amb aquest cinquè cinquè títol, Djokovic iguala llegendes com Roy Emerson. Ara el nou objectiu de Novak serà guanyar Roland Garros, que és l’únic gran eslam que li queda per guanyar i per això haurà de vèncer Rafael Nadal, guanyador en 9 ocasions del Grand Slam de París.