dijous, 29 de gener del 2015

Comentaris i valoracions del primer quadrimestre



Ja hem acabat el primer quadrimestre de l'assignatura. Deixeu el vostre comentari contestant aquesta entrada. Expliqueu què us ha semblat l'assignatura i què hi heu après que no sabéssiu abans. Això pot servir d'orientació als companys i companyes que vindran a continuació.
Deixeu el vostre comentari.

11 comentaris:

  1. M'ha semblat interessat només per un especte. El fet de que no tothom diu tota la veritat.M’he adonat compte de que cada diari té una opinió i que encare no diguin literalment el que pensen amagant informació o ressalten una altre.
    També he après a utilitzar millor al blogger i ara llegeixo els diaris més freqüentment.

    ResponElimina
  2. Ha sigut una assignatura molt interesant i bastant productiva

    ResponElimina
  3. M'ha semblat una assignatura molt bona, ja que ens informa de l'actualitat i ens ajuda a millorar com a escritor.

    ResponElimina
  4. M'ha semblat bé i he aprés a agafar informació per fer noticies.

    ResponElimina
  5. M'ha agradat que haviem d'utilitzar els ordinadors i no escriure. Que no només editin els profesors, que també ens deixin a nosaltres i les noticies que volem.
    Ara se trobar millor alguna noticia que estigui buscant i ja se utilitzar el blogger.

    ResponElimina
  6. Aquesta assigntura ha estat molt bé m'ho he passat molt bé , he descubert moltes coses sobre el cinema, i això de treballar amb ordinadors ha estat millor que traballar manualment.
    En conclusió que m'ha agradat molt i que os la recomano. :)

    ResponElimina
  7. M'ha semblat una optativa molt interesant i creativa. Tambè he après a sentir-me un periodista i el seu esforç per informar-nos cada dia

    ResponElimina
  8. M'ha agradat aquesta assignatura, es molt interestant i entretinguda,ha estat be ser periodista durants uns mesos, una bona experiencia

    ResponElimina
  9. Aquesta optativa m'ha semblat molt interesant.
    El que m'agradat mes el de parla sobre els temes que t'agradant mes, i el fet de buscar molta informació m'ha ajudat aprender a busacr millor les coses i no sol a wikipedia i aquestes coses.
    en definitiva, m'agradat molt. I al prindipi tinc que reconeixer que pensava que era aburrit peró m'equivocat.

    ResponElimina
  10. Aquesta optativa és molt interessant .El fet de treballar en ordinador a estat bé. He après moltes coses del cinema amb els meus companys . No hem tingut cap problema. Espero que el proper grup que faci aquesta optativa aporti coses interessants a la revista de l'institut

    ResponElimina
  11. Aqueta optativa m'ha semblat interesant. Lo que pasa que a l'hora de buscar informació sobre el tema que volia parlar s'ha fet molt pesat.

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.