dimecres, 19 de novembre del 2014

Què has volgut saber sempre i mai t'has atrevit a preguntar?




Armand Suarez i Adama Sagna

Quina pregunta mai respondries? T'atreviries a fer preguntes de forma anònima que mai faries amb el teu nom? Moltes preguntes i una mateixa resposta: Ask.fm, la xarxa social que permet formular preguntes a altres usuaris amb el teu perfil o de forma anònima i on reps preguntes que tu decideixes si vols respondre o no. Una pàgina que copia el model de Formspring.me i que s'ha colat a Espanya en el segment més exigent de les xarxes socials, els adolescents. La clau del seu èxit és en l'anonimat. Com més exhibicionistes són les xarxes socials, més es busca la capacitat de fer coses sense que ningú se n'assabenti.

Però Ask.fm  també ha passat factura a moltes families, com la de Hannah Smith, una jove britànica de 14 anys, és va suïcidar el passat 2 d'agost. És va penjar despres de rebre ciber acos a una xarxa social Ask.fm. David Smith, el pare de Hannah, considera  a que aquests canvis  insuficients: "Crec Que arriben massa tard i que és poc han d 'anar un pas per davant i prevenir que passin succesos com aquests.

 El primer ministre britànic David Cameron, va demanar que boicotease aquest servei i qualsevol  altre que no assumeixi  responsabilitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.