dimarts, 18 de novembre del 2014

Ja podeu veure quines alternatives competiran al 21è Festival de Cinema

Chaymae Harrak i Leila Diaz

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 21a edició. 21 anys fent visible el que està amagat, oferint al públic i als professionals de Barcelona una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defineixen la diversitat, la creativitat i la reflexió.
L’Alternativa té dues seccions competitives a l’Alternativa Oficials:Llargometratges i Curtmetratges. L’Alternativa Paral·leles proposa aquest any cinc seccions: Djibril Diop Mambéty / Mati Diop, Anne-Marie Miéville, Partly Fiction, Panorama i Petits experiments. D’altra banda, l’Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta, rica i diversa, en un entorn excepcional.
L’espai per a la formació i el debat es desenvolupa a l’Alternativa activitats, que també engloba tallers d’Escoles de cinema, i a l’Alternativa Professionals, que organitza una jornada professional i sessions d’assessorament de projectes. Ja podeu trobar informació sobre lamasterclass de María Cañas, la trobada al voltant de l’obra de Djibril Diop Mambéty i el taller infantil Sentint el cinema, el taller familiar fan una pel·li amb Neus Ballús.
Estrenaran algunes pel·lícules com Finisterrae de Sergio Caballero i Mercado de futuros de Mercedes Álvarez.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.