dimarts, 10 de juny del 2014

Comentaris i valoracions del 2n quadrimestre




Ja hem acabat el segon quadrimestre de l'assignatura. Deixeu el vostre comentari contestant aquesta entrada. Expliqueu què us ha semblat l'assignatura i què hi heu après que no sabéssiu abans. Això pot servir d'orientació als companys i companyes del curs vinent.
Deixeu el vostre comentari.

9 comentaris:

  1. Aquesta assignatura m'ha semblat prou interessant, ja que hem après a ser com periodistes d'un medi de comunicació. A part hem après a escriure notícies.
    Raül Barranco

    ResponElimina
  2. Aquesta assignatura, m'ha semblant molt interessant, ja que hem aprés a fer noticies i a millorar l'ortografia.

    Oualid Anzaoui.

    ResponElimina
  3. He de dir que per part meva m'ha agradat molt l'assignatura, donat que he aprofundit molt en aquesta banda de la literatura, el periodisme. També m'ho he passat bé fent algunes noticies sobre temes que m'agradaven i trobant molta informació sobre altres temes que no sabia.
    Alberto Bascuñana

    ResponElimina
  4. A mi aquesta assignatura me a agradat bastant, ens a ensenyat a redactar una noticia i a buscar informació per diferents fonts.
    En general es bastant divertida.

    ResponElimina
  5. A mi m'ha agradat bastant aquesta assignatura, encara que també té els seus inconvenients; a vegades no es trobava la informació suficient com per a acabar la notícia i s'ha de començar una de nova.
    No es pot dir que sigui aburrida.

    ResponElimina
  6. L'assignatura de Revista m'ha semblat interessant, bastant agradable, divertida, i el que més m'agrada es que mentre busques les noticies i/o informació t'assabentes de altres coses que pot ser mai aprendries. M'ha ensenyat a redactar bé les notícies i comprendre millor el context dels textos..
    Valentina Restrepo Rodríguez

    ResponElimina
  7. A mi aquesta optativa m'ha agradat perquè he apres a redactar notícies, ha sigut una optativa entretinguda.

    ResponElimina
  8. L'assignatura ha estat entretinguda i m'ha ajudat ha aprendre coses d'informàtica que no sabia, apart de millorar l'ortografia (no molt).

    Arnau Bach

    ResponElimina
  9. L'assignatura m'ha semblat interessant perquè jo no sabia molt d'ordinadors i he apres bastant. I m'ha agradat buscar noticies sobre temes que m'agradaven o de l'actualitat. Marina

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.