dimarts, 13 de maig del 2014

Nou canals del TDT es passen “a negre”

Logo_Xplora_2012.png
Alberto Bascuñana i Marc Fernández

Nou canals de la televisió TDT( tres de Atresmedia, dos de Mediaset, dos de Veo TV i dos de Net TV) han sigut anul·lats per el Tribunal Suprem, “han passat a negre” a les 00:00 hores d’aquest dimarts 6 de Maig. Moltes pel·lícules com Johnny Guitar o Cinema Paradiso o uns altres programes com Empeños a lo bestia o Hay una cosa que te quiero decir han servit de tancament d’emissió per a aquests canals.
Nitro, al llarg del dia va posar una proposta de de series com; Ley y orden, Bones o Walker Ranger Texas. Per altra banda en Xplora, Empeñemos a lo bestia ha posat punt i final a las 00:00 hores la programació. La Sexta 3 ha tancat amb la pel·lícula Cinema Paradiso després l’emissió d’altres títols com Solo ante el peligro o Que bello es vivir.
Després altres d’aquests canals com la Siete i Nueve van tancar la seva emissió amb No quiero recordar i Hospital Central.
Però, encara que hagin passat a negre la seva senyal no significa que sigui el seu final. En el cas d’Xplora, Atresmedia donarà continuïtat a als seus contigunts via ‘streaming’ a la seva web oficial, la que és gratuïta. Per altra banda, AXN va acabar la seva emissió d’altra manera al canal TDT de Veo TV, el passat 30 d’Abril, avui en dia continua emetent operadors per cable, satèl·lit i IPTV. I com altres canals, AXN i AXN HD encara segueixen disponibles en per exemple: Canal+, Movistar TV, ONO, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.